Ixia anunta prima solutie de validare a retelelor de 50 Gigabit Ethernet (GbE) cu eficienta dovedita in teren


Ixia

Modulul de load al interfetei Ixia Xcellcom-Multis QSFP28 optimizeaza latimea de banda a retelelor si reduce costurile de operare pentru clienti cu centre de date hyper-scale

Ixia (Nasdaq:XXIA) a lansat, de curand, cea mai noua solutie de testare a vitezelor Ethernet, completand astfel o lunga lista de inovatii in domeniu. Noul produs le va permite clientilor sa lanseze retele de 50 GbE care sa raspunda nevoilor pentru latimii de banda mai mari, reducand in acelasi timp costurile si spatiul necesar pentru centrele de date hyper-scale. Solutia Ixia de validare a retelelor de 50 GbE a fost initial demonstrata la nivel teoretic in cadrul targului de tehnologie Interop de anul trecut si consolideaza pozitia de top a companiei in stabilirea standardelor pentru sustinerea unor noi protocoale Ethernet si interfete de retea. Solutia are la baza gama de module de load Xcellon-Multis cu viteze de testare de 50GbE, completand, astfel, solutiile existente ce pot sustine viteze de 10, 25, 40 si 100 GbE.

Ixia colaboreaza in continuare cu cei mai importanti jucatori din industrie pentru a sustine implementarea si adoptarea de noi viteze Ethernet. Mai mult decat atat, compania face parte din Consortiul Erthernet 25G/50G si Alianta pentru Ethernet, contribuind, astfel, la crearea specificatiilor pentru retelele de 25GbE si 50GbE.

In aprilie 2015, Ixia a lansat pe piata singura solutie din lume dedicata retelelor de 25GbE, punand astfel bazele dezvoltarii a unei solutii de 50GbE folosing platforma Xcellon-Multis QSFP28. Solutia pentru retelele de 50GbE a fost demonstrata cu succes de catre Ixia prin realizarea unei transmisiuni de 50Gbps folosind cabluri de cupru intre echipamentul Xcellon-Multis QSFP28 si placa de retea ConnectX-D Dual-Port.

„Suntem incantati ca Ixia a completat atat de rapid platforma Xcellon-Multis prin capabilitati de testare ale retelelor Ethernet de 50GbE, oferind astfel, in prezent, solutii complete de testare pentru implementari de retele de 10/25 si 40/50/100GbE”, a mentionat Kevin Deierling, Vice President Marketing, Mellanox Technologies. „Solutia Xcellon-Multis a accelerat validarea propriului nostru portofoliu de solutii Ethernet, portofoliu ce include switchuri, carduri si cabluri pentru placile de retea din gama Spectrum, ConnectX-4 si LinkX. Acest anunt marcheaza disponibilitatea unui nou ecosistem ce va oferi un portofoliu complet de produse si echipamente de testare si inceputul implementarilor in teren a centrelor de date Ethernet cu viteze de 25, 50 si 100 Gbps.”

Xcellon-Multis este solutia Ixia de ultima generatie dedicata testarii retelelor si a fost creata special pentru nevoile extreme de testare ale companiilor web 2.0., ale furnizorilor de servicii cloud si telecomunicatii si ale producatorilor de echipamente de retea.

„Ixia a dezvoltat si prezentat prima solutie de validare din lume pentru multe tehnologii Ethernet, inclusiv pentru retele de 100, 40, 25 si acum 50-GbE”, afirma Sunil Kalidindi, Vice President Product Management, Ixia. „Ixia a fost prima si singura companie care a livrat in 2015 capabilitati complete de testare de 25-Gigabit Ethernet la un nivel global. Extinzand solutia Xcellon-Multis QSFP28 pentru a sustine si 50GbE, le permitem clientilor sa acceseze o tehnologie de masurare si testare care si-a demonstrat eficienta in teren, fara a-si mai face probleme legate de fiabilitate si maximizand, in acelasi timp, investitia deja existenta in solutia Xcellon-Multis.”

Bucuresti, ianuarie 2016Ixia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.