Acer lanseaza V Nitro Black Edition cu Intel RealSense si covertibilul premium Switch 12 S


Aspire V Nitro 15            Acer a facut in cadrul CES 2016 doua anunturi importante: introducerea tehnologiei Intel® RealSense™ in seria Black Edition a gamei V Nitro, dar si o noua versiune premium a gamei de convertibile 2-in-1 Aspire Switch 12 S.

Aspire V Nitro Black Edition este primul notebook care incorporeaza noua camera Intel RealSense, ce ofera gamerilor o calitate a imaginilor 2D si 3D imbunatatita si posibilitatea de transmitere a experientei de gaming si video chat cu fundal personalizabil. In plus, gamerii vor avea posibilitatea sa personalizeze personajele din joc cu poza proprie si sa scaneze obiecte personale pe care sa le adauge in joc. Disponibila atât pe modelele de 15 cat si de 17 inchi, noua camera Intel RealSense ofera o raza mai buna de actiune de pana la 1,5m de dispozitiv, urmarire mai precisa a gesturilor, controlul si recunoasterea obiectelor. Totodata asigura o experienta mai buna cu noul sistem de autentificare biometrica Windows Hello pentru logarea la Windows 10. Folosita normal, ca o camera 2D, opereaza la rezolutie HD si 60fps.

Aspire Switch 12 S.1Aspire V Nitro 17

Cu ajutorul noii camere Intel RealSense, utilizatorii vor avea un control mult mai intuitiv si o experienta de joc mult mai bine personalizata. Noua tehnologie permite, de asemenea, scanarea si printarea 3D. Aspire V Nitro Black Edition are procesor Intel® Core™ de ultima generatie, solutie grafica NVIDIA® GeForce® GTX960M cu pâna la 4GB de RAM GDDR5 si SSD NVMe, disponibil in mod obisnuit pe servere pentru segmentul enterprise.

Seriile Acer Aspire V Nitro Black Edition cu noua camera 3D Intel RealSense vor fi disponibile in regiunea EMEA din februarie, la preturi pornind de la 1.299 de euro.

 

Convertibil cu specificatii de top si design premium

 

Acer a anuntat, de asemenea, noul model premium din linia de convertibile 2-in-1 Aspire, Switch 12 S (SW7-272), care combina designul modern cu cele mai noi tehnologii, printre care antena Acer ExoAmp WiFi incorporata in carcasa metalica si sistemul de prindere Acer Snap Hinge™ Gold.

Acer Switch 12 S are display de 12,5-inchi si un design flexibil care permite utilizarea dispozitivului in patru moduri: tableta, notebook, display si tent. Are procesor Intel® Core™ M de generatia a 6-a si ruleaza Windows 10.

“Imbinarea optima intre tehnologie si design consolideaza pozitia de top a Acer Aspire Switch 12 S in gama de dispozitive 2-in-1 a Acer. Acer Aspire Switch 12 S este o declaratie de stil, iar multe dintre caracteristicile care ii confera aspectul modern, premium, incorporeaza tehnologii avansate care aduc beneficii majore activitatii de zi cu zi”, a declarat Jerry Kao, presedintele diviziei de notebook-uri la Acer Inc.

Aspire Switch 12 S.2

Carcasa de aluminiu anodizat asigura produsului un aspect stilat, dar reprezinta si o inovatie tehnologica. Antena Acer ExoAmp incorporata in carcasa metalica asigura performanta Wi-Fi optima. Acer Snap Hinge Gold este a treia generatie a sistemului de prindere magnetica Acer Snap Hinge, asigurand o conectare rezistenta intre tableta si tastatura. Streaming-ul rapid de date de pana la 6Gbps intre tableta si tastatura creeaza o responsivitate imbunatatita a notebook-ului. In plus, Snap Hinge Gold foloseste conectori din aliaj de zinc pentru incarcarea tastaturii, eliminând necesitatea cablurilor.

Aspire Switch 12 S are slot USB Type C Thunderbolt™ 3 pentru incarcare ultra-rapida, precum si video streaming de pâna la 40Gbps intre dispozitive, un display HD extern sau chiar doua display-uri 4K. Thunderbolt 3 permite, de asemenea, conectarea optionala a Acer Graphics Dock pentru cresterea performantei grafice a Switch 12 S. Camera Intel® RealSense™ R200 permite captarea imaginii pentru generarea si scanarea de modele 3D.

Display-ul de 12,5 inchi este IPS 4K1 cu tehnologie Zero Air Gap pentru glare redus si unghiuri generoase de vizualizare. Realizat din Corning® Gorilla® Glass 4, ecranul ofera o experienta premium de vizualizare si, in plus, e mult mai rezistent la zgârieturi. Acer Vision Care™ include Acer BluelightShield pentru controlul luminii albastre si Acer Lumiflex pentru vizionare optima in conditii diferite de iluminare. Tastatura backlit permite utilizarea notebook-ului indiferent de conditiile de iluminare a incaperii de lucru.

Switch 12 S are trei microfoane si tehnologie Acer Purified.Voice oferind o calitate foarte buna a sunetului pentru functionarea optima a Cortana si Skype. Difuzoarele Acer TrueHarmony si Dolby® Audio™ Premium furnizeaza un sunet bogat cu distorsiuni minime. Camera HD frontala (1280 x 720) asigura o comunicare eficienta cu alti utilizatori de Skype. Pentru a satisface si cerintele utilizatorilor business, Aspire Switch 12 S ofera suport pentru Acer Active Pen pentru a lua notite si a face schite.

In modul tableta, convertibilul are doar 7,8mm, si cantareste 800 de grame, iar cu tastatura atasata 17,3mm si 1400 de grame.

Pe linga portul USB 3.1 Type C Thunderbolt™ 3, Aspire Switch 12 S are doua porturi USB 3.0, un port Micro HDMI, slot Micro SD si jack audio. Primele modele vor fi disponibile cu 4GB sau 8GB de memorie si o capacitate de stocare pe SSD de 128GB sau 256GB.

Bucuresti, 08 ianuarie 2016 – Acer

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.