Digi Mobil lanseaza oferta prepaid cu optiuni de la doar 2 euro


Digi Mobil_prepaid              RCS & RDS lanseaza astazi, 22 decembrie 2015, oferta dedicata utilizatorilor de cartele preplatite, disponibila in reteaua Digi Mobil. Oferta cuprinde sase optiuni cu preturi intre 2 euro (fara TVA) si 4 euro (fara TVA), prin intermediul carora utilizatorii beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale si trafic de date de pana la 4 GB in reteaua 3G.

Avantajele cartelelor preplatite Digi, care le diferentiaza in piata de prepaid din Romania, sunt: valabilitatea de pana la 3 luni a optiunilor si posibilitatea de activare simultana a 2 optiuni, in orice combinatie, in orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

Noua cartela SIM include un credit initial de 2 euro (fara TVA) pe care utilizatorii pot activa optiuni de 2, 3 si 4 euro (fara TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicatii. In functie de optiunea aleasa, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale, pana la 4 GB trafic de date in reteaua proprie la viteze 3G de pana la 21,6 Mbps si 100 MB pentru date mobile in roaming national.

“Ofertele prepaid au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de catre clientii nostri care doresc sa isi configureze si sa isi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicatii. Astfel, am decis sa ne adaptam cerintelor utilizatorilor si sa le raspundem cu aceste “instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru un pachet care include minute si SMS-uri nelimitate, precum si internet mobil de pana la 4 GB. Utilizand cartela Digi, clientul are avantaje suplimentare importante! Poate alege si combina 2 optiuni intr-o configuratie cu avantaje maxime: minute nelimitate in reteaua noastra, minute incluse in restul retelelor nationale si capacitate mare pentru internet. Concomitent poate alege optiuni cu perioada de valabilitate diferita, 1 luna sau 3 luni, in functie de necesitatile sale.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Digi are in oferta 2 optiuni care pot fi activate oricand cu cate 2 euro (fara TVA):

  • Optiunea Hipsterova, cu un credit valabil o luna – include minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 150 de minute nationale, 1 GB trafic de date si 100 MB pentru date mobile in roaming national.
  • Optiunea Diva, cu valabilitate 3 luni – include 200 de minute in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile in roaming national

 

Cu 3 euro (fara TVA), consumatorii pot opta oricand pentru:

  • Optiunea Bogatinov, cu valabilitate o luna, continand minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 250 de minute nationale si internet mobil 2 GB.
  • Optiunea Deluxovici, cu valabilitate 3 luni, include 350 de minute in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 3 GB internet mobil si 100 MB in roaming national.

 

Cei care au nevoie de mai multe minute nationale si mai mult trafic pentru internet, pot opta, la 4 euro (fara TVA), pentru:

 

  • Optiunea Dinerovich, cu valabilitate o luna, incluzand minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 400 de minute in retelele nationale, 3 GB trafic de date si 100 MB pentru date mobile in roaming national.
  • Optiunea Bashtanov, cu valabilitate 3 luni, continand 450 de minute disponibile in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi, 4GB trafic de date in Digi Mobil si 100 MB in roaming national.

Optiunea Extranet 1GB, de 1 euro (fara TVA) cu 1GB de internet mobil si valabilitate o luna, poate completa oricare dintre optiunile mentionate anterior.

 

Denumire optiune Pret Euro (fara TVA) Valabilitate Minute Incluse SMS-uri Incluse Trafic Internet Inclus
In retea National In retea In retea
Optiunea Hipsterova  

2

 

1 luna

Nelimitat 150 Nelimitat

 

1 GB
Optiunea

Diva

 

2

 

3 luni

200 2 GB
Optiunea Bogatinov  

3

 

1 luna

Nelimitat 250 2 GB
Optiunea Deluxovici  

3

 

3 luni

350 3 GB
Optiunea Dinerovich  

4

 

1 luna

Nelimitat 400 3 GB
Optiunea Bashtanov  

4

 

3 luni

450 4 GB
Optiunea

Extranet 1GB

 

1

 

1 luna

1 GB

 

Optiunile se activeaza prin sistemul interactiv de mesaje USSD, apeland *110# si urmand pasii din mesajul afisat pe ecranul telefonului. Valabilitatea optiunilor variaza intre 1 si 3 luni si expira la ora 24 a ultimei zile din luna (exemplu: Daca optiunea se activeaza pe data de 19 octombrie, indiferent de ora – aceasta va expira pe data de 18 noiembrie la ora 23:59). Ultima optiune aleasa se reactiveaza automat la expirare, daca exista credit suficient.

Perioada de valabilitate a cartelei Digi este de 90 de zile indiferent de valoarea incarcata.

Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# si alegerea meniului “Credit si Consum”, optiunea “Verifica credit”.

 

Dupa terminarea minutelor incluse se percep urmatoarele tarife:

 

Destinatie Apeluri Voce Tarife (Euro, fara TVA)
In reteaua fixa Digi Tel si mobila Digi Mobil 0,015
Catre alte retele fixe si mobile nationale 0,015
Catre principalele retele fixe din UE, SUA si Canada 0,015
Catre principalele retele de telefonie mobile din UE 1: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia 0,04
Catre principalele retele de telefonie mobile din UE 2: Slovenia, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Islanda, Estonia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia 0,06
Catre retelele mobile Digi Mobil Italia si Spania 0,03
Catre retelele de telefonie mobile din S.U.A. si Canada 0,05

 

Tarifele percepute pentru SMS-uri sunt urmatoarele:

 

Destinatie SMS Tarife (Euro, fara TVA)
In reteaua mobila Digi Mobil 0,015
Catre alte retele mobile nationale 0,02
Catre retele mobile din UE, SUA si Canada 0,07
Catre retelele mobile Digi Mobil Italia si Spania 0,03

 

Cartelele Digi Mobil pot fi achizitionate din magazinele Digi si din Punctele de prezenta RCS & RDS disponibile la nivel national. Reincarcarea unei cartele prepaid se poate realiza in magazinele Digi, in Punctele de prezenta RCS & RDS, pe site-ul rcs-rds.ro prin plata cu cardul si in reteaua operatorului de plati in numerar si incarcare electronica, Paypoint Romania.

22 decembrie 2015, Bucuresti – RCS & RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.