OPTEX rafineaza controlul accesului uman prin Accurance 3D


image001            OPTEX®, lider mondial in materie de tehnologii de detectie, anunta disponibilitatea in Romania a sistemului de securitate Accurance 3D. OPTEX Accurance 3D se adreseaza locatiilor in care este nevoie de un nivel de securitate ridicat, intrarea/ iesirea fiind limitate la o singura persoana pentru identificare corecta. Sistemul detecteaza cazurile in care doi oameni stau unul langa altul sau in care o persoana se pregateste sa intre intr-o zona securizata concomitent cu o alta persoana care paraseste locatia.

In functie de sistemul de securitate al usilor si de nivelul de iluminare, controlul accesului in locatie poate fi o operatiune dificil de realizat. Iar atunci cand se folosesc sisteme de acces compuse din doua usi, datorita dimensiunilor reduse ale culoarului separator. In cazul in care in acel spatiu sunt prezente doua persoane, sistemele de securitate traditionale nu le vor putea detecta.

optexaccurance3d

Accurance 3D ofera companiilor cel mai inalt nivel de securitate si poate fi integrat in sistemele de acces deja existente. Este compatibil cu o gama variata de usi, inclusiv cele culisante sau airlock. Pentru usile rotative este disponibila o versiune OEM dedicata producatorilor.

OPTEX_Jacek_Wojcik

Sistemul permite o detectare rapida si simpla a tuturor incercarilor de patrundere a persoanelor neautorizate. De asemenea, el poate ajuta la o detectare rapida a directiei de mers a unui vizitator. In cazul in care Accurance 3D detecteaza unul dintre scenariile care implica un grad ridicat de risc, agentii sunt imediat alertati, iar procedura de securitate este activata. Sistemul foloseste un senzor compus dintr-un iluminator cu IR si o camera, detectand forma si inaltimea tuturor obiectelor din aria predefinita. Tehnologia este cunoscuta si sub numele de ‘time-of-flight’. “Sistemul de analiza foloseste cate o culoare pentru fiecare obiect identificat, in functie de inaltimea acestuia. Aceasta tehnologie nu este afectata in niciun fel de conditiile de iluminare. Accurance 3D isi dovedeste utilitatea intr-o arie larga de scenarii, putand fi instalat cu succes in banci, institutii guvernamentale, centre de date sau institutii de cercetare”, a declarat ing. Jacek Wójcik, Sales Director CEE si reprezentant pentru Romania.

image001In cazul in care se detecteaza o incercare de patrundere neautorizata, Accurance 3D trimite sistemului de control un mesaj de blocare a usilor de acces. Astfel, persoana respectiva va ramane blocata pana la interventia agentilor de securitate. In cazul usilor rotative, daca sunt detectate doua persoane ce incearca sa intre concomitent in locatie, sistemul activeaza rotatia inversa a usilor, fara a le permite accesul.

Mai multe detalii despre OPTEX Accurance 3D gasiti aici.

Bucuresti, 17 Decembrie 2015 – OPTEX

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.