Telekom Romania marcheaza un an pe piata prin lansarea celei mai avantajoase oferte integrate pentru intreaga familie


DSC00462

  • Aproximativ 150.000 de clienti pentru pachete integrate pana in prezent;
  • Pachete MagentaONE pentru intreaga familie cu pana la 6 servicii mobile suplimentare, oferite fara o perioada contractuala minima, la preturi foarte atractive;
  • Reduceri de 50% timp de 6 luni pentru pachetele promotionale;
  • Serviciu de Relatii cu Clientii prioritar: 10 secunde timp mediu de aşteptare in call center si pentru companiile cu servicii integrate fix-mobil;
  • Noi exclusivitati TV: Pachetul Dolce Movies on Demand pe Telekom TV Web&Mobile si canalul Nat Geo People.

 

DSC00469

Nikolai Beckers CEO Telekom Romania

Premiere comerciale, orientare catre excelenta in relatia cu clientii, o filosofie all-in-one, investitii semnificative in tehnologie si infrastructura sunt cateva dintre cele mai importante rezultate ale strategiei Telekom Romania bazate pe inovatie si leadership tehnologic. Dupa primul an de prezenta pe piata romaneasca a brandului Telekom, ofertele MagentaONE au inregistrat succesul scontat, aproximativ 150.000 de clienti alegand pachete integrate fix-mobil.

 

„Acum un an, Romania se alatura familiei internationale Deutsche Telekom. De atunci, ne-am straduit sa oferim clientilor nostri cele mai avantajoase si cele mai simple solutii dedicate atat familiilor, cat si companiilor. Am lansat pachetele integrate fix-mobil MagentaONE care au fost alese pana acum de aproximativ 150.000 de clienti, acestia fiind si cei mai multumiti, conform studiilor noastre interne. Am continuat sa extindem acoperirea de fibra optica, am imbunatatit platforma de televiziune interactiva si am ramas cel mai de incredere partener pentru companii. In 2015, i-am urat bun venit lui Robbie Williams pentru prima oara in Romania si am devenit sponsorul principal al Echipei Nationale de Fotbal. Ne pastram astfel angajamentul de a oferi clientilor nostri experiente memorabile. Acum aducem clientilor nostri cele mai avantajoase pachete MagentaONE, pentru intreaga familie”, declara Nikolai Beckers, CEO, grupul de companii Telekom Romania.

Telekom TV infographic

Noi beneficii pentru clientii MagentaONE

 

Pentru clientii persoane fizice, incepand cu luna septembrie, MagentaONE pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte pentru intreaga familie cu mai multe beneficii de date si voce si alte avantaje. Noua oferta comerciala include pentru clientii de servicii integrate fix-mobil pana la 6 servicii mobile suplimentare. Clientii MagentaONE noi sau existenti pot adauga, fara o perioada minima contractuala, pana la 4 servicii suplimentare Mobil Voce Familie sau Mobil Date Familie pentru 4,95 euro/luna cu TVA inclus/pachet. In functie de preferintele clientilor, pe langa servicii nelimitate in retea (voce si SMS-uri), acestia pot alege mai multe beneficii de voce cu Mobil Voce Familie – lunar 1000 de minute/SMS-uri nationale, 200 de minute mobile internationale si 750MB de trafic de date – sau pot opta pentru mai mult trafic de date cu Mobil Date Familie – 500 de minute/SMS-uri nationale, 200 de minute internationale si 1,5GB de trafic de date. In plus fata de aceste doua servicii care combina beneficii de voce si date mobile, clientii pot opta pentru pana la doua abonamente de date numite Date Tableta Familie. Prin intermediul tuturor ofertelor noi pentru familie, telefoanele mobile sau tabletele pot fi cumparate si platite in rate lunare. Ca un beneficiu aditional pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.

 

Noii clienti au reducere de 50% pentru primele 6 luni pentru pachetele promotionale care includ Mobil L si TV L, Internet L, VoceFixa S, la 72 lei, TVA inclus sau Mobil L cu TV M, Internet L, VoceFixa S, la 69 lei, TVA inclus, pentru aceeasi perioada.

DSC00467

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Rezidential Telekom Romania

Pentru segmentul de business, portofoliul de pachete integrate fix-mobil a fost imbunatatit cu optiuni suplimentare, vizand in principal clientii IMM. Asadar, in prezent, toti clientii business existenti care au cel putin un serviciu fix Telekom si un serviciu mobil Telekom pot primi un cont OneDrive for Business gratuit, care include 1 TB de spatiu de stocare securizat (certificat ISO) si acces la versiunea online Microsoft Office. Mai mult, acest segment de clienti business este preluat in call-center, in medie, in 10 secunde.

 

Noi exclusivitati pentru clientii TV

 

In ceea ce priveste nivelul de satisfactie, clientii de televiziune interactiva sunt cei mai multumiti, ca urmare a dezvoltarii constante a functionalitatilor disponibile pe platforma IPTV, care, din punctul de vedere al preferintelor, a avut cea mai rapida rata de adoptare in randul platformelor TV disponibile in portofoliul Telekom. In general, clientii Telekom TV apreciaza continutul, calitatea HD si functiile interactive, pe langa numarul de canale oferite.

 

De-a lungul timpului, pe platforma TV au fost adaugate mai mult de 10 canale TV in exclusivitate. Cel mai recent este Nat Geo People pentru televiziunea liniara, canal disponibil pentru toti clientii de la inceputul lunii septembrie. Nat Geo People este cel mai nou brand din portofoliul National Geographic si ofera acces la povesti de viata ale oamenilor obisnuiti din intreaga lume. De asemenea, pe Telekom TV Interactiv si pe platforma Web & Mobile poate fi accesat un nou pachet exclusiv VoD de catre cinefili: Dolce Movies on Demand cu continut PictureBox de la NBCUniversal, disponibil pentru prima oara in Romania, combinat cu alte pachete suplimentare existente (MUBI & Disney Movies on Demand).

 

Fanii fotbalului pot beneficia de calitate HD, deoarece Dolce Sport HD va face parte din toate pachetele de baza pentru toate tehnologiile TV. In plus, Dolce Sport 2 HD este acum disponibil si pentru clientii de televiziune prin satelit in toate pachetele de baza, in plus fata de cele dedicate utilizatorilor TV Interactiv. Prin urmare, clientii Telekom TV se pot bucura de o experienta completa, in timp ce vizioneaza toate meciurile UEFA Champions League si UEFA Europa League oferite in exclusivitate.

 Capacitati IT&C imbunatatite pentru clientii business

 In perioada urmatoare, clientii business corporate vor beneficia de rezultatele proiectelor-pilot pentru Smart Cities, precum Smart Lighting, Smart Parking, Video Surveillance, Smart Transportation. Printre obiectivele strategice IT&C ale Telekom pentru urmatoarele 12 luni se numara dezvoltarea continua a serviciilor de tip „managed” si lansarea de noi servicii din zona IT&C, cum ar fi Mobile PoS, Branch of the Future for banking, Managed Wi-Fi as a Service, solutii de semnatura digitala, arhiva electronica, Cloud CRM si ERP. Portofoliul M2M este, de asemenea, in crestere cu solutii precum Elevator Emergency sau Taxi dispatch.

10 septembrie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.