Prestige Tours lanseaza pachete charter in Maldive pentru 2016. Tarife promotionale, cu reduceri semnificative si Flash Sales pentru rezervarile efectuate pana pe 15 septembrie


Maldives-maldive-island               Turoperatorul Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, lanseaza pachete de vacanta catre destinatia Maldive pentru sezonul de iarna 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriana Fly Dubai, cu plecare din Bucuresti.

”La sfarsitul anului 2014 am lansat in premiera pachete charter catre aceasta destinatie exotica. Succesul acestei actiuni ne-a determinat sa lansam in acest an pachete catre destinatia Maldive si sa venim in intampinarea turistilor dornici de experiente exceptionale si vacante exotice in lunile de iarna”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Pachetele pe Maldive includ biletele de avion dus-intors, taxele de aeroport, transferurile catre hoteluri si aeroport, inclusiv cele cu hidroavion sau speedboat, sapte nopti de cazare la unul dintre cele mai frumoase resorturi cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive, in functie de optiunea turistilor. Tarifele pentru aceste pachete pornesc de la 1.998 euro, toate taxele incluse, cu plecari in perioada ianuarie-februarie 2016.

 

Sejururile in perioadele 15-24 ianuarie si 5-14 februarie 2016 intra in campania „Flash Sale”, o noutate pe piata romaneasca, si sunt valabile pentru rezervari in saptamana 07-15 septembrie 2015.

„De-a lungul unui an, cateva sute de romani aleg sa-si petreaca vacanta in Maldive, chiar daca nu existau pana acum oferte speciale catre aceasta destinatie. In lunile de iarna, cererile pe aceasta destinatie cresc, un motiv in plus sa ne asteptam la un grad mare de ocupare”, spune Elena Anghel.

Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, este unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania, primul care a deschis mai multe destinatii charter pe piata romaneasca, destinatii precum Tenerife si Dubai. Prestige Tours promoveaza un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate inalta a produselor turistice oferite, pe siguranta si pe satisfacerea clientilor. Cu 25 de ani de experienta in turism si o reputatie impecabila, Prestige Tours pastreaza standarde inalte de calitate prin daruire si creativitate, validate nu doar de piata romaneasca, dar si de cea europeana.

9 Septembrie 2015, Bucuresti -Prestige Tours

sursa photo : http://www.photos4travel.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.