Creeaza si comunica de pe orice dispozitiv cu noua tastatura si noul mouse de la Logitech


M535 Mouse BT Lifestyle - 2         Logitech lanseaza noua tastatura Logitech® K380 Multi-Device Bluetooth® Keyboard si noul mouse Logitech® M535 Bluetooth® Mouse, oferind utilizatorilor libertatea de a lucra si crea pe orice dispozitiv, oriunde.

“Traim intr-o epoca a creativitații in care putem capta, edita si publica orice conținut de pe orice dispozitiv, oriunde ne-am afla. In aceasta lume conectata prin multitudinea de dispozitive inteligente, munca nu mai este legata de birou sau de un spațiu bine definit. Magazinul, canapeaua, curtea din spatele casei sau de ce nu, cafeneaua, devin noile spații de lucru iar tastatura Logitech K380 si mouse-ul M535 alimenteaza si sprijina libertatea de a crea oriunde, fara a compromite precizia si confortul”, a declarat Charlotte Johns, vice-presedinte global al diviziei de periferice a Logitech.

image001

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Tastatura Buetooth K380 Multi-Device aduce confortul si comoditatea tastarii la birou pe computer, smartphone si tablet. Conecteaza tastatura pana la trei dispozitive si comuteaza intre ele prin intermediul butonului Easy-Switch. Tastatura va recunoaste dispozitivul conectat si comenzile rapide, facand experiența tastarii mai familiara si mai confortabila. Autonomia celor doua baterii AAA a tastaturii Logitech K380 Multi-Device este de pana la doi ani. Tastatura va fi disponibila in culorile albastru si gri, la un preț recomandat de 44.99 Euro.

M535 Mouse Blue ENVIRO - 1

Logitech M535 Bluetooth Mouse

Mouse-ul Logitech Bluetooth M535 permite lucrul pe orice dispozitiv inteligent, oricand, oriunde. Butonul de navigație programabil ofera control utilizatorului, permițand comutarea intre aplicații, intre dispozitive, mutarea si copierea fisierelor si a imaginilor, replicarea gestului de control cu trei degete, propriu computerelor Mac si cu ajutorul caruia se controleaza Task View-ul de pe Windows 10. Mouse-ul realizeaza un tracking foarte bun pe suprafețe de mai multe tipuri, de la mesele de metal din cafenele pana la cele de pal sau furnir – datorita unui senzor optic cu laser. Mouse-ul este portabil, include o rotița de control vertical, are o forma curbata si textura cauciucata care ofera confort pentru o durata indelungata, putand fi folosit pana la zece luni cu o singura baterie tip AA. Modelul M535 va fi disponibil in culorile albastru si gri, la un preț recomandat de 44.99 euro.

Prin descarcarea sotware-ului Logitech Options Software, utilizatorii pot personaliza atat tastatura cat si mouse-ul pentru a imbunatați experiența si pentru a descoperi o multitudine de opțiuni. Desi aceste doua produse nu sunt dependente unul de celalalt, noul model de tastatura si de mouse fac o echipa buna impreuna, oferind culori potrivite si un design distinctiv.

Disponibilitate

Tastatura Logitech Bluetooth Logitech K380 Multi-Device va fi disponibila in Europa din octombrie 2015. Mouse-ul Bluetooth M535 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie 2015. Fiecare dispozitiv este comercializat separat.

Newark, California – 9 Septembrie 2015 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.