Wizz Air simplifica procedurile pentru schimbarile de bilete


Wizz Air               Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat astazi introducerea unui nou sistem simplificat al schimbarilor de bilete. Cu ajutorul acestuia, pasagerii pot modifica data sau ruta de zbor prin achitarea unei taxe in valoare de 50% ⃰ din tariful biletului initial, plus orice diferenta pentru bilete, si pentru taxele de bagaj, intre zborul initial si cel nou.

Spre deosebire de alte companii aeriene, pasagerii Wizz Air au deja posibilitatea de a schimba online data sau ruta de zbor, prin intermediul rezervarilor la call center sau la agentii din aeroporturi. Pasagerii pot evita in totalitate taxa de schimbare de zbor daca acceseaza serviciul Plus Fare la rezervarea initiala sau prin achizitionarea WIZZ Flex pentru doar 10 euro per zbor, un serviciu suplimentar la pachetul de baza (Basic Fare). Atat Plus Fare, cat si Wizz Flex permit schimbari nelimitate de zbor.

 

Daniel de Carvalho, purtatorul de cuvant Wizz Air, a declarat: „In timp ce multe companii low cost nu permit modificari de zbor, tarifele mici practicate de Wizz Air sunt flexibile, iar rezervarile pot fi adaptate la nevoile clientilor nostri. Introducem acest nou sistem simplificat ca parte a dezvoltarii noastre constante de a le oferi clientilor si mai multe optiuni, alaturi de o experienta de calatorie placuta, din momentul rezervarii biletului si pana la destinatie.”

 

⃰ taxa minima de 10 euro si taxa maxima de 60 euro.

Bucuresti, 22 iulie 2015 – Wizz Air

One response to “Wizz Air simplifica procedurile pentru schimbarile de bilete

  1. Pingback: Schimbari la Wizz Air. Vezi ce poti obtine prin nou sistem! - Emma Zeicescu

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.