Microsoft Surface la doar 199 USD? As zice Best buy!


            Daca se adeveresc zvonurile venite de la un participant la conferinta Engadget TechReady15, noua tableta iPad killer de la Microsoft de care v-am relatat inca in 15 iunie,  atunci intelegem de ce CEO-ul Acer era atat de suparat, se zvoneste ca tableta care va ajunge in 26 octombrie in magazine va avea un pret bomba de doar 199 USD!

Asta suna ca o declaratie de razboi in lumea IT! Pana acum doar Google si Amazon au reusit sa scoata pe piata tablete atat de ieftine, dar cu ecran de 7” si mai mult ca sigur vandute in pierdere.

Deoarece alti producatori nu vor castiga nici din softuri nici din raspandirea platformei, e greu de crezut ca ar reusi sa produca un astfel de dispozitiv pentru un asemenea pret.CEO-ul Acer spunea (si atunci inca nu se cunostea acest pret) ca lansarea Surface “va crea un impact negativ urias pentru ecosistem si alte brand-uri vor avea o reactie negativa”.

“Ar trebui sa ne bazam in continuare pe Microsoft sau ar trebui sa gasim alte alternative?”, au mai spus, recent, reprezentantii Acer.

Daca se adevareste acest pret, cred ca se va reconfigura piata tabletelor, si nu doar. Pe langa tableta Android cu siguranta voi avea si un Surface 🙂

Sursa: Engadget, Hvg.hu

 

 

 

2 responses to “Microsoft Surface la doar 199 USD? As zice Best buy!

  1. Pingback: Adevarul despre Microsoft Surface | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.