Logitech lanseaza MX Anywhere 2, cel mai avansat mouse portabil din portofoliul sau


Logitech MX Anywhere 2__               Logitech imbunatateste modul in care oamenii lucreaza prin lansarea noului Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse, un dispozitiv portabil ce functioneaza oriunde te duci.

Mouse-ul compact dispune de tehnologia Darkfield Laser Sensor care realizeaza un tracking precis pe orice suprafata, inclusiv pe sticla. Este indeajuns de mic pentru a-l putea introduce intr-o geanta, iar suprafata de cauciuc il face confortabil pentru o utilizare prelungita.

Logitech MX Anywhere 2_1image002

Dispunand de conectivitate dubla, mouse-ul Logitech MX Anywhere 2 Wireless se conecteaza la computerele Windows sau Mac prin receiver-ul Pico Unifying sau prin tehnologia Bluetooh Smart. Poti conecta MX Anywhere 2 cu pana la trei dispozitive in acelasi timp, iar prin atingerea butonului Logitech Easy Switch, poti comuta intre fiecare dispozitiv, putand astfel sa lucrezi de pe desktop, laptop sau tableta, fie acasa, fie cand esti plecat. Rotita de scroll a mouse-ului MX Anywhere 2 realizeaza un scrolling super rapid, care te ajuta sa parcurgi documente sau pagini Web lungi sau poti schimba pe modul click-to-click care te ajuta sa navighezi mai precis.

Logitech MX Anywhere 2_2Smiliar mouse-ului Logitech MX Master Wireless Mouse, Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse poate fi personalizat folosind software-ul Logitech Options pentru replicarea gesturilor tactile specifice computerelor Mac. Bateria reincarcabila are o autonomie de pana la doua luni si inlocuieste nevoia altor baterii, iar un minut de incarcare al mouse-ului prin cablul USB permite folosirea lui pentru doua ore.

 

Pret si disponibilitate

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse va fi disponibil in luna august in Europa la un pret recomandat de 79,99 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe http://www.logitech.com/mxanywhere2.

NEWARK, California – 21 iulie 2015 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.