Telekom lanseaza oferta de vara pentru abonamente: roaming gratuit pentru 30 de zile si reducere la cazare, prin Airbnb


Oferta de vara_Telekom

  • Roaming gratuit timp de 30 de zile la toate abonamentele Telekom prin extraoptiunea Travel Extra 100;
  • Reducere de 30 de Euro la cazare prin Airbnb, in peste 34.000 de orase si 190 de tari;
  • Smarthphone care permite viteze de 4G la 1 leu cu abonamentul Nelimitat Voce M.

 

Telekom anunta o oferta speciala de vara dedicata segmentului postpaid rezidential, oferind in premiera o combinatie unica intre roaming gratuit si reducere la cazare, in peste 190 de tari. Persoanele care opteaza pentru activarea sau reinnoirea unui abonament Telekom, in perioada 20 iulie – 6 septembrie 2015 beneficiaza de 100 de minute si 100 MB in roaming gratuit timp de 30 de zile prin extraoptiunea Travel Extra 100. Extraoptiunea se acorda in mod gratuit la prima activare, apoi fiecare reactivare are valoarea de 10 Euro (TVA inclus).

 

Clientii Telekom beneficiaza de reducere la tarifele de cazare rezervate prin platforma Airbnb. Reducerea este de 30 de Euro pentru o rezervare de o valoare de cel putin 120 de Euro si este valabila 1 an de la data emiterii. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie sa creeze un cont nou pe platforma Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispozitie pe pagina dedicata din site-ul telekom.ro care fac trimitere catre aplicatia de mobil Airbnb si butonul „Creeaza cont”. Ulterior, acestia vor primi codul de reducere pe adresa de e-mail.

 

Mai mult, in cadrul ofertei de vara Telekom dedicata segmentului postpaid rezidential, clientii pot achizitiona un smartphone Speedsurfer 4G la pretul de 1 leu cu abonamentul Nelimitat Voce M. Primul smartphone lansat sub brandul T, Speedsurfer, are un ecran de 4.5” cu rezolutie HD, procesor Quad Core de 1.2 GHz, permite viteze 4G si are o camera foto de 5.0 Megapixeli şi functie autofocus.

Pentru mai multe detalii click aici.

 20 iulie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.