Vodafone Romania lanseaza Smart Archive, software de gestionare a arhivelor electronice, cu stocare in cloud


1287x929_vodafone_logo             Vodafone Romania lanseaza Smart Archive, un nou serviciu de gestionare a arhivelor electronice pentru utilizatorii serviciilor de business, cu stocare facila si sigura in cloud.

Utilizatorii noului serviciu pot genera si consulta o arhiva informationala centralizata si securizata, cu numeroase functionalitati, printre care si: scanarea si catalogarea documentelor, importul unui numar extins de fisiere, gasirea si accesarea rapida a informatiilor centralizate, precum si controlul in privinta accesului la arhiva.

Prin serviciul de arhivare, utilizatorii detin in permanenta o copie electronica a documentelor fizice, atat pentru nevoi operationale, cat si pentru siguranta. Mai mult, accesul la documente este disponibil oricand si oriunde, inclusiv simultan si prin intermediul dispozitivelor mobile.

Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor dupa criterii de afaceri, precum data expirarii unui contract sau scadenta unei facturi. In plus, serviciul permite si configurarea perioadei pentru care fiecare document este pastrat in arhiva. De asemenea, solutia permite accesul diferentiat in functie de utilizator, functionalitate utila pentru companiile care lucreaza cu multipli colaboratori.

Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clientilor IMM la un tarif de 16 Euro/ luna, intr-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori si spatiu de stocare de 10 GB.

Companiile care opteaza pentru aceste solutii de arhivare beneficiaza de calitatea serviciilor Vodafone Romania, companie certificata pentru capacitatea de recuperare si continuitate a operatiunilor sale, in situatii neprevazute. Vodafone Romania a fost certificata recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Astfel, Vodafone devine una dintre primele companii din Romania si primul operator telecom din tara care primeste aceasta certificare. De asemenea, Vodafone Romania este certificata pentru Management-ul Calitatii cu ISO 9001, tot de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

Bucuresti, 20 iulie 2015 – Vodafone Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.