ASUS a lansat proiectorul wireless portabil B1MR


b1m_3d1            ASUS a lansat proiectorul wireless portabil B1MR cu iluminare LED. Avand o luminozitate de 900 lumeni, generata de o sursa Eco-LED, ASUS B1MR este cel mai luminos proiector din lume cu o greutate sub un kilogram. Construit pentru uzul profesional, noul proiector compact este usor de transportat. Acesta dispune de tehnologie ASUS Wi-Fi Projection pentru a realiza prezentari si streaming multimedia fara a fi nevoie de cabluri. B1MR are lentile cu unghi larg ce proiecteaza imagini cu diagonala de 51 inci atunci cand este pozitionat la un metru distanta fata de ecranul de proiectie.

B1MR – Proiectorul Wi-Fi portabil, ce nu are nevoie de cabluri
ASUS B1MR cantareste doar 900g si are o suprafata ce nu o depaseste pe cea a unei carcase DVD, fiind usor de transportat in geanta. B1MR este si mai simplu de transportat, putand fi alimentat cu un adaptor standard de laptop ASUS (≥65W), inlaturand necesitatea unui alimentator suplimentar. B1MR dispune de un adaptor Wi-Fi optional pentru conexiuni directe catre laptop sau catre dispozitivele Android si iOS. Aceasta facilitate elimina necesitatea cablurilor, permitand utilizatorilor sa realizeze prezentari wireless. Ecranul poate fi impartit pentru a proiecta imagini din doua sau chiar patru surse video.
b1m_f2b1m_upSursa de lumina LED si lentile cu unghi larg
ASUS B1MR beneficiaza de o sursa de lumina Eco-LED, fara mercur, cu o durata de viata de pana la 30.000 de ore, ce reduce costurile de intretinere determinate de inlocuirea lampilor cu filament. Avand o luminozitate evaluata la 900 de lumeni, B1MR ofera imagini vibrante ce acopera spectrul NTSC in proportie de 100%, la o rezolutie de 1280 x 800 pixeli (WXGA) si o rata de contrast de 10000:1.

Lentilele cu un raport 0.9:1 pot proiecta imagini cu diagonala de 51 inci de la o distanta de doar un metru, B1MR fiind ideal pentru prezentari in spatii mici, unde ecranul notebook-ului ar fi singura optiune. B1MR poate oferi imagini chiar mai mari, diagonala ajungand la 153 de inci atunci cand este amplasat la distanta de 3 metri fata de ecranul de proiectie.

B1MR poate fi pornit instant si oprit la fel de rapid, fiind gata de utilizare in mai putin de cinci secunde. Dupa ce acesta este oprit, poate fi impachetat imediat. Piciorul are doua reglaje ale inaltimii, instalarea echipamentului fiind mai rapida decat cea a modelelor cu surub, in timp ce corectia auto-keystone efectueaza ajustari automate pentru a asigura o imagine rectangulara.

b1m_io

Conectivitate extinsa si difuzoare de calitate
O serie larga de intrari video permit conectarea modelului ASUS B1MR la o varietate de surse video, in timp ce portul USB si slotul pentru carduri SD ofera posibilitatea ca proiectiile sa se faca direct de pe unitatile de stocare USB sau de pe cardul de memorie. Avand suport pentru cele mai populare formate, cum ar fi documentele Microsoft Office si PDF, B1MR nu mai necesita prezenta unui notebook sau a unui alt dispozitiv portabil. Difuzoarele stereo de 2W, incorporate, sunt insotite de tehnologia audio ASUS SonicMaster, oferind sunetul clar fara a mai fi necesare difuzoarele externe.

Preturi si disponibilitate
ASUS B1MR va fi disponibil in America de Nord, Europa si Asia-Pacific. Pe piata romaneasca pretul va fi aproximativ 3499 lei (TVA inclusiv).

Specificatii ASUS B1MR

Tehnologie display DLP 0.45 inci
Sursa de lumina Durata de viata 30.000 ore
EcoLED
Rezolutie nativa 1280 x 800 pixeli (WXGA)
Flux luminos (max) 900 lumeni
Gama culoare 100% NTSC
Culori display 1.07 miliarde culori
Raport proiectie 0.9:1 @ 16:10 (Diagonala de 51 inci de la distanta de 1 metru)
Diagonala proiectie (Distante) Diagonala 31.2 inci la distanta de 0.6m
~ Diagonala 153 inci la distanta de 3m
Auto keystone Da
Aspect 16:10 / 16:9 / 4:3
Pregatit pentru Proiectie wireless Da
3D Ready Da
Audio Difuzoare stereo 2W cu tehnologie
ASUS SonicMaster
Conectivitate D-Sub, HDMI, intrare 3.5mm AV (composite video si stereo audio-in), iesire casti 3.5mm, cititor SD Card, port USB 2.0
Fisiere suportate Video: MOV / MP4 / AVI / MKV /MPEG / WMV/ MPG
Audio: MP3 / MP2 / WMA / AAC / WMA
Imagini: JPG / BMP / JPEG
Documente: PDF / DOC / DOCX /XLS / PPT / PPTX / TXT
Socket Tripod Da
Ajustare pe inaltime Unghi inclinare: 5±1° si 9.5±1°
Dimensiuni (WxDxH) 175 x 139 x 44,5 mm
Greutate (est.) 900 de grame
Accesorii Genta transport, adaptor alimentare, cablu alimentare, cablu D-Sub, control de la distanta, adaptor Wi-Fi (numai pentru anumite tari), ghid pornire rapida, certificat garantie

 14 Iulie 2015, Bucuresti – ASUS Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.