Programul intern Green Office continua sa implice angajatii COSMOTE in protectia mediului, pentru al saselea an la rand


GREEN OFFICE_Logo

COSMOTE Romania isi incurajeaza angajatii sa protejeze mediul inconjurator, incepand chiar cu propriul spatiu de lucru, contribuind astfel la o dezvoltare durabila a mediului prin intermediul programului intern Green Office, aflat la cea de-a sasea editie.

In 2012, compania a obtinut rezultate care atesta importanta implicarii COSMOTE Romania in protectia mediului in birouri:

  • 5,92 tone de hartie au fost trimise la reciclare din birouri.
  • Flota auto a companiei a consumat in total cu 8,5% mai putin combustibil decat in 2011, in timp ce consumul mediu a scazut cu aproximativ 0,13%.
  • Procentul cartuselor de imprimanta reciclate a crescut cu 34,5 puncte procentuale, ajungand la 47% din totalul de cartuse achizitionate
  • Consumul de apa si electricitate a ramas la acelasi nivel.

Ruxandra Voda“Protejarea mediului este un angajament vital al COSMOTE Romania, si am demonstrat acest fapt prin inbunatatirea constanta a rezultatelor, din 2008, cand a fost lansat programul Green Office. Angajatii COSMOTE au aratat ca sunt preocupati de dezvoltarea cu efecte minime asupra mediului si s-au implicat in activitatile companiei prin colectarea selectiva a deseurilor. Resursele trebuie economisite, iar angajatii nostri lucreaza impreuna pentru a contribui la o dezvoltare durabila”, a declarat Ruxandra Voda (foto), Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE Romania.

In acest an, compania continua traditia campaniei de comunicare interna care a inclus o serie de momente de teatru de improvizatie pentru angajatii companiei, subliniindu-se astfel, inca o data, importanta colectarii selective a deseurilor.

De asemenea, COSMOTE Romania continua sa monitorizeze cu atentie consumul altor resurse din cadrul companiei, precum combustibilul si electricitatea. De asemenea, compania trimite catre reciclare excesul de materiale din depozite (carton, plastic), bateriile industriale si uleiurile lubrifiante uzate de la generatoarele de la statiile de baza, precum si echipamentul uzat de IT si din reteaua de telecomunicații.

Green Office este un program intern care vizeaza reducerea, reutilizarea si reciclarea resurselor in activitatile de birou ale COSMOTE Romania. Programul se concentreaza pe educarea si implicarea angajatilor companiei privind protectia mediului, incepand cu propriul lor loc de munca. Angajatii companiei beneficiaza de formare profesionala in domeniul protectiei mediului; in acelasi timp, au fost instalate containere de colectare in toate departamentele, astfel ca hartia, plasticul si deseurile electronice pot fi colectate separat. Programul este, de asemenea, derulat in societatile Germanos Telecom Romania, Sunlight Filiala Bucuresti si Telemobil.

 

Bucuresti, 27 iunie 2013COSMOTE Romania

One response to “Programul intern Green Office continua sa implice angajatii COSMOTE in protectia mediului, pentru al saselea an la rand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.