Allview lanseaza smartphone-ul E2 Living


Allview_E2Living1           Allview  lanseaza astazi smartphone-ul dual SIM E2 Living.

Noul device se remarca printr-un design elegant si slim, cele doua difuzoare aflandu-se in partea frontala a telefonului, are un display IPS OGS de 4 inch si un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. Smartphone-ul este dotat cu doua camere foto, ofera conectivitate 3G HSPA+si GPS cu suport Sygic.

Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza interfata smartphone-ului cu trei teme create special de Allview: Living, Young si Base. Tema Living este interactiva și se bazeaza pe o incapere virtuala in care se regasesc shortcut-uri catre aplicațiile cele mai utilizate: televizorul ofera acces catre galeria video, joystick-ul catre magazinul de aplicatii, globul terestru catre browser, camera catre aplicația foto și player-ul catre muzica.Allview-E2Living2

 

Smartphone-ul E2 Living ofera o functie de editare foto specializata pe make-up profesional dedicata amatorilor de selfie-uri si un player audio cu interfata moderna. Utilizatorii pot opta intre patru moduri de deblocare a ecranului.

 

Display-ul IPS si tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garanteaza o experienta vizuala excelenta si unghiuri de vizualizare foarte bune, iar diagonala de 4 inch ofera o suprafata potrivita pentru a naviga pe internet, a vizualiza fotografii si videoclipuri si a purta convorbiri video.

 

Procesorul Dual Core de 1,3 GHz, sustinut de solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking.

 

Camera principala de 3,2 MP cu Led Flash ofera functii precum Smart magic mode, Smart selfie mode, detectare faciala, foto panoramic sau filmare HD. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete reusite.

 

Noul smartphone ofera conectivitate 3G HSPA+ cu o viteza de download de pana la 21 Mbps, Bluetooth si wi-fi display.

 

E 2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 19 mai la pretul de 449 lei.

Brasov, 13 mai 2014 – Allview

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.