Dolce Sport implineste 2 ani


           Dolce Sport, canalul de televiziune tematic al Romtelecom, implineste astazi, 13 august 2012, doi ani de la prima transmisiune din studiourile proprii. De atunci, fanii sportului de calitate au avut parte de 18.480 ore de emisie, 4.380 de ore de transmisiuni live, dar si 250 de meciuri din UEFA Champions League, 5 campionate mondiale si 6 europene.

Romtelecom a lansat Dolce Sport in 2010 pentru a adauga valoare serviciilor de televiziune oferite clientilor sai, prin continut sportiv de calitate si exclusiv. Intentia acestui proiect a fost sa creeze o noua experienta pentru clientul de televiziune din Romania si mai ales pentru pasionatii de sport, in cautarea competitiei sportive si a comentariului autentic, netabloidizat, garantat de o echipa de profesionisti recunoscuti.

„Ne-am facut promisiunea ca la Dolce Sport sa redam competitiei sportive acel element de spectacol unic, sa le dam intalnire iubitorilor de sport intr-un loc in care sa traiasca emotia, fair play-ul, mandria, speranta, unde sa se simta implicati direct, nu doar spectatori. Am vrut sa depasim simpla experienta a vizionarii si sa fim cat mai aproape de una a trairii pentru ca, pana la urma, divertismentul, indiferent de natura sa, are datoria de a ne bucura in cel mai autentic mod. Acelasi obiectiv l-am avut si in privinta comentariului sportiv: spectacol, nu spectaculos, calitate, nu tabloid”,  declara Vlad Enachescu, Director Dolce Sport.

Pentru a difuza si mai mult continut relevant, in 2011 au fost lansate si canalele Dolce Sport 2 (cu emisie permanenta), 3 si 4 (cu emisie temporara), carora le-a urmat apoi Dolce Sport HD pentru a le oferi clientilor o experienta cat mai apropiata de atmosfera de pe arenele sportive. Dolce Sport este prezent si online, pe www.dolcesport.ro.

De-a lungul celor doi ani, cei peste 1,2 milioane de abonati Dolce s-au bucurat de competitii sportive importante live, unele dintre ele in exclusivitate. Astfel, la Dolce Sport au putut fi urmarite Jocurile Olimpice de la Londra (270 de ore live), toate cele 250 de meciuri ale ultimelor doua sezoane din UEFA Champions League, 42 de meciuri din Liga 1, doua sezoane in exclusivitate din NBA (152 de meciuri, inclusiv finalele si ultimele doua All-Star Game-uri), doua sezoane in exclusivitate din Turneul celor 6 Natiuni – cel mai prestigios turneu de rugby (toate cele 30 de meciuri), doua sezoane in exclusivitate de tenis-spectacol din Cupa Davis si Fed Cup, 5 campionate mondiale (cel de natatie, cele de handbal masculin si feminin, cel de schi alpin si cel de patinaj), 6 campionate europene (de fotbal, atletism, gimnastica masculin si feminin, natatie, handbal masculin si feminin).

In acest an Dolce Sport si-a schimbat identitatea vizuala, in ton cu continutul atractiv oferit si cu mobilitatea de care a dat dovada in acesti doi ani de existenta.

Dolce Sport a creat pentru telespectatorii sai si un program de wellness, care promoveaza sportul ca solutie pentru starea de bine si de sanatate, depasind astfel conditia de simplu furnizor de continut sportiv. Zeci de mii de bucuresteni s-au alaturat in ultimii doi ani campaniei „Miscarea face bine” pentru a testa beneficiile practicarii sportului pentru o mai  buna stare fizica si de spirit.

13 august 2012, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.