Telekom Romania lanseaza MagentaONE, un nou concept comercial pentru serviciile integrate de tip fix-mobil


Telekom TV

 • Romania, a treia tara care lanseaza oferta integrata fix-mobil sub umbrela MagentaONE, un nou concept comercial la nivelul Grupului Deutsche Telekom;
 • 100.000 de clienti de pachete integrate la sfarsitul lunii aprilie 2015;
 • 10 secunde timp mediu de asteptare in call center pentru clientii rezidentiali de servicii integrate fix-mobil;
 • Noi functionalitati inovatoare pentru serviciul TV Interactiv;
 • Noua oferta promotionala: abonament gratuit in primele 6 luni pentru serviciile TV incluse in pachetele adresate clientilor persoane fizice.

Telekom Romania lanseaza MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor companii. Romania este a treia tara membra Deutsche Telekom Group in care este lansata noua abordare comerciala pentru ofertele integrate, dupa Germania si Slovacia. in Germania, numarul clientilor de servicii integrate a atins deja un milion.

Nikolai Beckers CEO Telekom RoTelekom Romania aduce o contributie importanta in familia T la nivel international, in misiunea sa de a deveni lider in inovatie si tehnologie. Suntem mandri sa ne numaram printre primele tari care pun in practica expertiza si abilitatile grupului, iar acum acest lucru este confirmat prin lansarea conceptului comercial MagentaONE”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

MagentaONE inseamna o oferta simplificata de servicii de comunicatii pentru familii si afaceri:

 • Un singur loc pentru toate serviciile fixe si mobile necesare: One Stop Shop, un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil);

 • 10 secunde timp mediu de asteptare in call center pentru clientii cu pachete integrate fix-mobil, din mai 2015;

 • Divertisment si continut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tableta, laptop, smartphone).

Suntem furnizorul numarul 1 de servicii integrate din perspectiva cifrei de afaceri inregistrate, prin urmare, ne concentram pe oferirea de solutii convergente, care, de astazi, se regasesc sub umbrela comerciala MagentaONE. Pachetele integrate sunt un real succes pe piata din Romania, astfel incat in prezent am atins pragul de 100.000 de clienti, care acum devin parte din universul MagentaONE. Mai mult, imi face placere sa anunt ca ne-am indeplinit promisiunea de a oferi cele mai eficiente si rapide servicii in call center pentru clientii rezidentiali de servicii fix-mobil, care sunt preluati, in medie, in 10 secunde”, a adaugat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

Televiziune interactiva cu functionalitati noi

Odata cu MagentaONE, Telekom Romania lanseaza o noua versiune, imbunatatita, a serviciului de televiziune interactiva (IPTV), oferind cea mai buna experienta TV din Romania.

Noile functionalitati includ:

 • Arhiva TV – toate programele TV difuzate in ultimele 7 zile pe canalele disponibile (in principal canale de sport si documentare) pot fi accesate in reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi functiile „pauza” sau „derulare” pentru emisiunile din arhiva, ca in cazul optiunii „Video la Cerere”.

 • Crearea unei arhive personale de continut prin inregistrarile in Cloud. Cu aceasta noua functionalitate, utilizatorii pot inregistra emisiunile preferate, filmele si competitiile sportive in cloud, fara a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Continutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.

 • Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de continut video (filme, documentare), pentru o experienta multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. in plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Noile functionalitati sunt prezentate aici. Serviciul TV Interactiv (IPTV) include si o varianta imbunatatita a Ghidului Electronic de Programe, care ofera posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmari doua canale in acelasi timp prin sistemul PiP. De asemenea, incepand din aceasta vara, clientii IPTV vor putea sa vizioneze propriul continut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver. Platforma IPTV este parte din oferta Telekom TV, care asigura cea mai buna experienta multi-ecran.

Conferinta presa lansare MagentaONE 1MagentaONE pentru segmentul rezidential: pachete integrate cu gratuitate timp de 6 luni pentru serviciul TV

Clientii noi persoane fizice care opteaza pentru pachete integrate pot beneficia de cea mai noua oferta promotionala, care include 6 luni de gratuitate pentru serviciile TV si pachet HD gratuit in aceeasi perioada a contractului.

Astfel, clientii pot beneficia de pachetele integrate fix-mobil disponibile in doua variante: TV L, Internet L, Voce Fixa S si Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la pretul promotional de 110 lei pe luna (TVA inclus), in primele 6 luni de contract, iar din cea de-a 7-a luna de contract, la pretul de 143 de lei pe luna (TVA inclus) pentru contracte de doi ani. Cealalta optiune este pachetul care include TV M, Internet L, Voce Fixa S si Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la acelasi pret promotional de 110 lei pe luna (TVA inclus), in primele 6 luni de contract, respectiv de 138 de lei pe luna (TVA inclus) pentru restul duratei contractului.

in plus, clientii noi de TV Interactiv L pot beneficia de pana la 50 de canale HD, cel mai mare numar de canale HD disponibile pe piata. 20 dintre aceste canale sunt incluse in pachetul suplimentar HD si sunt oferite gratuit pe o perioada promotionala de 6 luni.

Clientii din zonele cu acoperire de fibra optica (FTTx) beneficiaza in plus de serviciul TV multi-room pentru toate televizoarele de acasa, si de pachetul HBO si HBO Comedy gratuit. in prezent, 23 de orase din Romania sunt acoperite cu fibra optica (FTTx).

MagentaONE pentru clientii companii

Prin abordarea MagentaONE pentru segmentul de business, compania isi reafirma filosofia „One stop shop”, care inseamna mai multa simplitate si confort, printr-un singur punct de contact pentru toate nevoile de comunicare ale companiilor, indiferent de marimea acestora. Odata cu introducerea serviciului One Drive de la Microsoft, fara niciun cost suplimentar, in toate pachetele convergente, Telekom a lansat practic primul portofoliu de solutii convergente fix-mobil si cloud din Romania, disponibil acum sub umbrela MagentaONE. Astfel, toti clientii de business MagentaONE dispun de spatiu de stocare securizat de 1 TB, certificat ISO, precum si de acces la versiunea online a solutiilor Microsoft Office.

Telekom are un portofoliu extins de solutii standard de business dedicate, care cuprinde de la aplicatii si servicii de baza cum ar fi stocare, antivirus, gazduire web si design web, pana la cele mai avansate, precum Office 365, CRM (customer relationship management), ERP (enterprise resource planning), toate insotite de optiuni flexibile de finantare a echipamentelor, care vor fi integrate gradual sub umbrela MagentaONE. Astfel, Telekom se concentreaza pe simplificarea proceselor IT&C si pe cresterea eficientei si competitivitatii afacerilor clientilor. Campania TV pentru clientii de business este disponibila aici

25 Mai, 2015, Bucuresti – Telekom Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.