Ixia a lansat prima solutie de validare a retelelor de 25GbE din lume


 

IxiaSolutia Ixia ajuta centrele de date sa mareasca performanta aplicatiilor intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor

Ixia (Nasdaq:XXIA) a lansat prima solutie de validare a retelelor de 25 Gigabit Ethernet (GbE) din lume. Aceasta le permite clientilor sa implementeze cu succes retele de 25GbE care sa raspunda nevoii centrelor de date de a avea latimi de banda mai mari, dar si sa creasca eficienta costurilor si a spatiilor. Ixia este membra a 25G/50G Ethernet Consortium si a Ethernet Alliance, iar solutia de validare a retelelor de 25GbE este cea mai recenta inovatie a companiei in materie de tehnologii Ethernet, dupa ce, anterior, a lansat solutii de 40/100/400GbE. Solutia pentru 25GbE a fost demonstrata in cadrul Conferintei de Comunicatii prin Fibra Optica de la Los Angeles.

Din ce in ce mai des, simtim nevoia sa ne putem baza pe retele de comunicatii stabile si de incredere in viata de zi cu zi. in centrele de date in mod special, latimile de banda necesare au inceput sa creasca exponential, in acelasi timp cu nevoia de eficientizare a costurilor. De aceea, noile tehnologii trebuie sa asigure flexibilitatea si scalabilitatea de care au nevoie centrele de date pentru a se adapta unei piete aflate in continua schimbare. Mai mult decat atat, cresterea numarului de furnizori de servicii cloud a schimbat piata centrelor de date Ethernet, creand un mediu viabil pentru conectivitate de mare viteza la preturi rezonabile.
Solutia de interconectare a retelelor de 25GbE reprezinta astfel o tehnologie cruciala care ofera o solutie scalabila pentru problema conectarii in cadrul centrelor de date. Tehnologia de 25GbE asigura o latime de banda de 2,5 ori mai mare in comparatie cu tehnologia de 10GbE. De asemenea, permite pastrarea unui numar constant de interconexiuni cu o crestere minima a costului de actualizare a infrastructurii de conectare. Astfel, se vor putea transmite de 2,5 ori mai multe date, iar pentru un acelasi trafic de date cerut, se vor cheltui de 2,5 ori mai putin pentru achizitionarea conectorilor prin comparatie cu solutiile de 10GbE.
„Solutia Ixia de validare a retelelor de 25 GbE poate fi considerata un exemplu bun al modului in care o companie din industria de retelistica raspunde activ unor nevoi din ce in ce mai presante ale pietei”, a spus Sunil Kalidindi, Vice President, Product Management, Ixia. „Data fiind cresterea exponentiala a cerintelor pentru latimi de banda tot mai mari in centrele de date, tehnologii noi precum 25 GbE trebuie implementate cat mai repede. Ixia este printre primele companii care vor face ca aceste lucruri sa devina realitate, mai ales ca a dezvoltat primele solutii din lume pentru validarea multor tehnologii Ethernet, inclusiv 100 GbE, QSFP28, 400 GbE, iar, acum, 25 GbE. Ixia continua sa fie un lider in industrie in ceea ce priveste solutiile care pot ajuta clientii sa dezvolte si sa implementeze tehnologii Ethernet, reusind sa asigure, cu succes, performanta aplicatiilor.”
Tehnologia de 25GbE implementata de IXIA utilizeaza primul card de linie de tip QSFP28 din familia XcellonTM Multis care permite functionarea atat in modul 25GbE cat si in modul disponibil anterior de 100GbE.

Bucuresti, 13 mai 2015 – Ixia

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.