Gama de SSD-uri portabile Samsung T1, disponibila In Romania


Samsung PSSD T1 (3)Samsung Electronics Romania a lansat o noua unitate de stocare de date externa (Portable Solid State Drive). PSSD-ul Samsung T1 este foarte performant si are un design elegant, fiind usor de utilizat si transportat. Mai mult, va fi disponibil In variantele de 250 GB, 500 GB si 1 TB, acesta din urma fiind primul SSD extern din lume cu aceasta capacitate. PSSD-ul Samsung T1 va fi disponibil In retelele partenerilor din retail In cursul lunii mai.

„Samsung este un nume reprezentativ pentru piata globala de memorii de stocare datorita atentiei si eforturilor pe care le depune In dezvoltarea tehnologiei de stocare de date. Ne bucuram sa aducem si pe plan local unitatea de stocare de date externa, PSSD T1, care le ofera utilizatorilor noi experiente In ceea ce priveste stocarea, mobilitatea si securitatea informatiilor”, Sorin Manea, Head of Enterprise Business Division, Samsung Electronics Romania.

Samsung PSSD T1 (5)Performanta

Unitatea de stocare externa a fost dezvoltata cu tehnologia V-NAND de ultima generatie Samsung pentru a le oferi utilizatorilor viteze de citire si scriere de pana la 450 MBpS, mai rapid decat orice alta unitate externa existenta pe piata, si cu 3 pana la 7 ori mai rapid decat viteza de citire si scriere a unui hard disk extern.

Tehnologie

Samsung si-a concentrat eforturile pentru dezvoltarea unei tehnologii proprie pentru unitati de stocare. Astfel, tehnologia TurboWrite a fost integrata In modelul PSSD pentru a le oferi utilizatorilor nu doar cele mai bune viteze de scriere si citire, ci si posibilitatea unui transfer mare de date si operatii multi-task complexe.

Samsung PSSD T1 (6)In plus, pentru cea mai buna siguranta a datelor, PSSD-ul foloseste un algoritm AES pe 256 de biti pentru criptarea informatiilor, respectand astfel standardele de securitate internationale. Modalitatea de criptare a datelor este simpla si foarte usor de utilizat. In momentul primei utilizari a SSD-ului extern T1, respectiv la prima sa conectare la un computer, software-ul este instalat, iar utilizatorul are posibilitatea de a-si alege o parola pentru blocarea acestuia.

Design

Subtire si elegant, de dimenisuni mici (71×9,2×53,2mm), PSSD-ul T1 este dispozitivul potrivit pentru utilizatorii care Isi doresc o posibilitate de stocare de date sigura, mobila si pe care se pot baza oricand. Utilizatorii care au nevoie de mult spatiu si cei care au nevoie sa Isi tina In permanenta datele salvate asupra lor vor gasi In acest SSD extern modalitatea ideala de stocare de date.

12 mai 2015, Bucuresti – Samsung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.