Compania TAROM a fost desemnata “Linia Aeriana a Anului 2015”, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Industria Hoteliera a Turismului si Ospitalitatii din Romania


Tarom Boeing 737S-a incheiat recent cea de a opta editie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania. Evenimentul a beneficiat de participarea celor mai renumiti specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai industriei hoteliere, a ospitalitatii si a turismului din Romania.

Gala de Excelenta si-a propus sa premieze proiectele care au marcat evolutia industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii iar categoriile care au intrat in competitie au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agentii de digital.

Castigatorii au fost desemnati in urma procesului  public de votare  care s-a desfasurat online pana la 20 martie. Ulterior nominalizatii au fost jurizati si de o comisie formata din  specialisti din  diverse arii ale industriei hoteliere, turismului  si ospitalitatii.

La categoria “Linia aeriana a anului”, Compania TAROM a fost declarata castigatoare, pentru a 4-a oara consecutiv, dintre 11 companii nominalizate.

“In numele echipei TAROM, doresc sa multumesc celor care ne-au dat  votul lor de incredere, acest lucru ne onoreaza dar ne si obliga in acelasi timp sa fim mai buni si sa dezvoltam produse cat mai atragatoare pentru pasagerii nostri. Ne straduim sa reprezentam cu cinste numele si pozitia pe care o avem desi mediul de afaceri este tot mai competitiv “, a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM, in cadrul festivitatii de premiere.

13 mai 2015, Bucuresti – TAROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.