Prin Amsterdam, Keukenhof, Haga si Rotterdam cu Samsung Galaxy S6


DSC01539             Samsung Galaxy S6 face poze foarte reusite, asta recunosc si cei care nu sunt fani, in Barcelona n-am apucat sa fac poze cu el, doar un scurt hands-on, si review-ul complet se mai lasa de asteptat, dar am scos la plimbare prin Olanda, si mi-a placut mult. Imi place in primul rand ca faca poze foarte bune in orice conditie de lumina, (in lumina buna cam orice camera face poze reusite) si pe automat. Da e foarte important ca asta-i ideea de a poza cu telefonul, ca e rapid, e la indemana si pac ai prins momentul. Daca ai timp de setari atunci merita sa scoti aparatul foto si sa faci o fotografie, dar in multe situatii nu e timp de asta. Mai sunt si alte situatii, de exemplu in ploaia marunta de la Haga nu doream sa scot aparatul foto si sa-i port grija sa sterg mereu obiectivul, dar telefonul e mai usor de protejat sau de sters.

Sau in magazinul de branzeturi si cascaval sigur nu te opreste nimeni sa faci foto si cu camera dar parca e mai discret cu telefonul.

20150327_193545Si cand seara la lumina slaba faci astfel de poze cu el, nu mai e asa grav nici daca ti-ai uitat aparatul foto acasa, as risca ca multi nu fac cu sapuniera (aparat foto compact) poze mai reusite.

20150327_191017Am dorit sa va arat in special pozele de seara, dar asta nu insemna ca la lumina zilei nu face poze spectaculoase.

Sigur am facut multe poze reusite prin Keukenhof in gradina de lalele, si prin Haga si Rotterdam, toate pe automat. Daca ai timp de setari si doresti poze mai creative nimic nu te opreste, ai multe setari pentru asta, eu am dorit sa vad cum se descurca ”in fuga” pe automat si in general chiar in mana Adinei, eu am facut doar cateva de seara in rest ea era cu pozele cu telefonul 😉

Se descurca bine si camera frontala, are unghi larg si rezolutie buna, deci fanii selfie multumiti 😉

20150328_114147

Sigur am facut si un video scurt in Full HD (el stie si 4K dar inca putini au unde viziona)

Sub articol gasiti o scurta galerie cu pozele facute cu Samsung Galaxy S6, iar pentru a viziona toate pozele facute prin Olanda cu Galaxy S6 click aici si intrati in albumul Picasa. Pozele sunt needitate.

Prin Amsterdam, Keukenhof, Haga si Rotterdam cu Samsung Galaxy S6

L.E. Le-am vizionat si pe TV-ul de 60” si se vad impecabil, multi nu si-ar da seama care sunt facute cu aparatul foto si care cu telefonul.

One response to “Prin Amsterdam, Keukenhof, Haga si Rotterdam cu Samsung Galaxy S6

  1. Pingback: Samsung Galaxy S6 si S6 edge la teste – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.