In intampinarea nevoilor locale: FlixBus, furnizor european de mobilitate, a deschis un birou la Bucuresti


Cel mai mare furnizor de calatorii cu autocarul pe distante lungi din Europa isi intareste prezenta in Romania si a deschis un birou la Bucuresti. FlixBus a anuntat in timpul verii doua noi colaborari locale si, dupa integrarea serviciilor cu Eurolines Romania, ofera acum 100 de conexiuni directe catre 12 tari europene.

Concentare pe Romania si Europa Centrala

„In 2016 peste 30 de milioane de pasageri au ales serviciile FlixBus in toata Europa. Datorita cresterii substantiale de anul trecut din Europa Centrala si de Est, am decis sa deschidem un birou la Bucuresti. FlixBus deja coopereaza cu parteneri cu experienta in Romania si planul este sa crestem continuu prezenta locala. Din noiembrie, noii nostri colegi de la Bucuresti ne sustin in satisfacerea nevoilor locale”, a declarat László Arany, Managing Director Regional.

FlixBus a creat peste 6.000 de locuri de munca in Europa prin cresterea cererii de soferi de autobuz, infrastructura si suport operational si prin deschiderea de birouri in 9 tari. Economiile regionale sunt sustinute si datorita accesului usor si rapid la centrele de business si destinatiile turistice.

Cooperare puternica cu IMM-urile locale

Modelul de business al FlixBus se bazeaza pe cooperarea unica internationala cu IMM-urile locale, ceea ce duce la un mix intre tehnologie, spirit de start-up, traditie si calitate. FlixBus are peste 250 de parteneri in Europa si Romania. Din aceasta vara, FlixBus coopereaza cu parteneri locali cu zeci de ani de experienta in domeniu. In iunie, compania a inceput cooperarea in Cluj cu Alis Grup, iar la finalul lui august a incheiat un parteneriat cu Eurolines Romania. Astfel, un numar mare de autocare ofera acum standardele de calitate ale FlixBus in Romania: Wi-Fi gratuit, scaune confortabile si cu spatiu mare pentru picioare, aer conditionat, prize si toaleta la bord.

Bucuresti, 16.11.2017 FlixBus

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.