HyperX lanseaza castile de gaming Cloud II


HyperX Cloud II KHX-HSCP-RD _red_HX_cloud_7.1_back_RED_hr_16_01_2015 18_...HyperX®, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, lanseaza perechea de casti pentru pasionatii de jocuri, HyperX Cloud II. Disponibile in magazinele partenerilor locali, castile HyperX Cloud II sunt dotate cu o placa audio cu interfata USB, care ofera suport pentru obtinerea unui sunet virtual de tip 7.1 surround.

Perechea de casti a fost proiectata integral de inginerii de sunet HyperX si poate transmite un sunet 7.1 sourround prin intermediul placii audio. Placa audio este, in acelasi timp, si o telecomanda pentru ajustarea volumului si activarea sau dezactivarea microfonului, devenind astfel un instrument foarte util pentru pasionatii de jocuri.

Microfonul a fost imbunatatit digital pentru a reduce zgomotul de fundal, pentru a regla automat volumul si pentru diminuarea ecoului prin intermediul placii audio cu interfata USB. Castile HyperX Cloud II sunt certificate pentru aplicatiile TeamSpeak si Skype oferind o calitate imbunatatita a sunetului din jocuri prin reducerea zgomotului de fundal. Pernitele difuzoarelor si banda dintre cele doua difuzoare au fost realizate dintr-un material care ia forma capului utilizatorului, asigurând astfel un plus de confort.

HyperX lanseaza si al doilea mousepad pentru gaming, HyperX FURY Pro Gaming. Mouse pad-urile HyperX FURY sunt realizate din material textil si au fost proiectate pentru a oferi gamerilor precizie, confort si stabilitate. Acestea vor fi disponibile in patru dimensiuni si sunt portabile si durabile, astfel incât sa corespunda cu nevoile oricarui gamer.

“Lansarea Cloud II si a mouse pad-ului FURY confirma dorinta de a ne extinde gama de produse periferice HyperX”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România si Bulgaria. “Acum putem sa oferim gamerilor o pereche de casti cu suport pentru sunet 7.1 dar si confortul si stilul primelor casti HyperX Cloud. Aceste prouse vor oferi pasionatilor de jocuri sunetul de calitate si controlul de care au nevoie pentru a se putea bucura de o experienta de gaming cu adevarat captivanta”.

HyperX Cloud II KHX-HSCP-GM _gun metal_HX_cloud_II_GUNMETAL_16_01_2015 1...Castile HyperX Cloud II sunt dotate cu interfata USB pentru amplificarea sunetului pentru PC si Mac, dar si cu un cablu cu mufa stereo de 3.5 mm compatibila cu PS4 si Xbox One1.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR3, unitati SSD, memorii de tip USB Flash si casti. Produsele se adreseaza in special gamerilor, entuziastilor de tehnologie si pasionatilor de overclocking. HyperX este recunoscuta in toata lumea pentru calitate, performanta si inovatie. HyperX este dedicata sustinerii fenomenului de eSports, sponsorizând 20 de echipe la nivel global si fiind si sponosrul principal al Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite in sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom si PAX.

Pentru mai multe informatii despre produsele HyperX va invitam sa vizitati pagina HyperX.

Specificatii si caracteristici HyperX Cloud II:

  • Tip de difuzor: dinamic de Ø 53mm
  • Frecventa de raspuns: 15Hz–25,000 Hz
  • Impedanta: 98±3dB
  • Impedanta nominala: 60 Ω / sistem
  • H.D.: < 2%
  • Capacitate de gestiune a puterii: 150mW
  • Atenuarea zgomotului de fundal: 20 dBa
  • Greutate impreuna cu microfon si cablu: 320g
  • Dimesiunea cablului: 1m + extensie de 2m
  • Conexiune: jack de 3.5 mm

1 Este necesaraachizitionarea unui adaptor pentru controller

 9 martie, 2015, Bucuresti,  – Kingston Technology, Inc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.