Programul de internship Network your knowledge @ Ixia – experienta completa a unui job in programare


dsc01802Ajuns la cea de-a sasea editie, programul de internship Network your knowledge @ Ixia este dedicat studentilor pasionati de programare, securitate si dezvoltare software care isi doresc experienta completa a unui job intr-o companie dinamica, cu o prezenta puternica in piata de IT. Internshipurile vor fi remunerate si se vor desfasura pe durata a 3 luni, incepand din luna iunie si pana in septembrie.

Ixia dezvolta solutii de masurare a performantei aplicatiilor si de securitate care valideaza, securizeaza si optimizeaza retelele fizice si virtuale ale unora dintre cele mai mari si importante companii din lume, iar programul de internship Network your knowledge @ Ixia este unul dintre proiectele de baza prin care compania cauta sa descopere tineri talentati.

Candidatii interesati de program sunt selectati pe baza CV-urilor si a unor interviuri si teste cu manageri Ixia. Studentii admisi in program vor beneficia de experienta completa a unui job in programare, de la procesul de recrutare si onboarding la traininguri specializate si evaluari. Acestia vor avea acces la cele mai noi tehnologii si echipamente si pot contribui la proiecte de Linux kernel, virtualizare, wireless, securitate sau analiza de business. Mai mult decat atat, pe toata perioada internship-ului, ei au la dispozitie o serie de beneficii, cum ar fi participarea la evenimentele companiei sau acces la servicii medicale private.

„Ne dorim ca internshipul la Ixia sa fie pentru studenti atat o provocare profesionala, cat si una sociala, creativa, care sa-i incurajeze sa gandeasca si sa ia decizii in mod independent”, spune Teodor Ceausu, Country Manager Ixia Romania. „Din 2011, cand am pornit acest program, si pana acum, am avut aproape 2000 de candidati din care am ales peste 120 de interni. Lucram indeaproape si foarte bine cu mediul academic si cu asociatiile de studenti de profil tehnic, pentru ca scopul nostru este sa ajutam tinerii sa-si dezvolte abilitatile profesionale si sa inteleaga adevaratele cerinte ale unui loc de munca de pe piata actuala de IT&C.”

Studentii din facultatile cu profil tehnic interesati de aceste internship-uri se pot inscrie la adresa ixro-career@ixiacom.com pana la data de 27 martie 2015. De asemenea, pentru a afla mai multe despre companie si program, acestia se pot intalni, in Bucuresti, cu inginerii Ixia la Ixia Day, eveniment care se va desfasura atat in Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (19 martie 2015, ora 14.00, sala A101), cat si Facultatea de Automatica si Calculatoare (26 martie 2015, ora 14.00, sala EC004).

9 martie 2015, Bucuresti – Ixia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.