Sony Mobile deschide drumul pentru inovatia viitorului si invita utilizatorii sa descopere extraordinarul, in fiecare zi


DSC00432Ieri dimineata, Sony Mobile a deschis standul din cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, prezentand noile Xperia Z4 Tablet si Xperia M4 Aqua, alaturi de o serie de alte experiente noi.

Hiroki Totoki, noul Presedinte & CEO, a fost prezent la deschidere si a impartasit viziunea sa asupra viitorului Sony Mobile, cu accent pe inovatia bazata pe insight-urile din partea utilizatorilor si un nou spirit antreprenorial.

“Ne aflam intr-un punct in care livrarea unei experiente superioare pentru utilizatori inseamna sa mergem mai departe de ceea ce este deja disponibil pe piata”, a spus Hiroki Totoki, Presedinte & CEO Sony Mobile Communications. “Trebuie sa redefinim modul in care produsele ne pot imbunatati viata si oportunitatile de comunicare pe care acestea le creeaza. Iar Sony Mobile are acele elemente inovatoare prin care vom face acesti urmatori pasi.

 

La Sony Mobile, stim ca produsele frumoase sunt doar inceputul a ceea ce putem oferi utilizatorilor nostri. Din acest motiv, Dennis van Schie, SVP, Sales & Marketing Sony Mobile Communications a dezvaluit detaliile referitoare la planurile de extindere a experientei utilizatorilor, printr-un mix de produse, software, continut si servicii.

DSC00433Xperia Z4 Tablet – cea mai subtire si usoara tableta de 10 inci din lume

Xperia Z4 Tablet este o tableta Android impresionant de puternica cu performante portabile necesare unui stil de viata alert, gratie celui mai luminos ecran 2K de 10,1 inci din lume, din randul tabletelor de top, si duratei lungi de viata a bateriei (pana la 17 ore de redare video). Indicele de protectie IP 68 impotriva apei si a prafului face tableta ideala pentru utilizare zilnica – acum si cu un conector USB fara capac, pentru acces facil. In plus, pentru a completa experienta de utilizare similara cu cea a unui laptop, tastatura bluetooth BKB50 este prevazuta cu un slot dedicat pentru Xperia Z4 Tablet, cu ajustare de la 0 la 130 de grade pentru confort ridicat, introducere a textului eficientizata si un touchpad similar laptopurilor.

 

Xperia M4 Aqua – camera foto, design si performanta fara compromis

“Xperia M4 Aqua este ceea ce noi numim un varf de gama super mid-range. Consideram ca va redefini complet asteptarile utilizatorilor din aceasta categorie de pret”, a continuat van Schie.

Oferind unele dintre caracteristicele premium devenite celebre prin intermediul gamei Xperia Z, Xperia M4 Aqua seteaza un nou standard in ceea ce priveste asteptarile utilizatorilor in materie de smartphone-uri mid-range. Cu o camera foto uimitoare, de 13MP, cu mod Auto Superior, design premium, cel mai inalt grad de rezistenta la apa4 si incarcare prin port micro-USB fara capac, alaturi de o performanta incredibila de pana la doua zile a bateriei, Xperia M4 Aqua ofera cele mai dorite experiente premium cerute de utilizatori, la un nivel de pret accesibil.

In legatura cu utilizatorii, prin intermediul Xperia Lounge

Incepand din aceasta saptamana, serviciul Xperia Lounge de la Sony Mobile va avea o noua imagine, cu oferte pe tot parcursul anului si informatii pentru utilizatorii Xperia, indiferent de produsul pe care acestia il detin. Fie ca este vorba despre Xperia Lounge Silver, disponibil pentru toti utilizatorii Xperia, sau Xperia Lounge Gold pentru utlizatorii gamei Xperia Z, toti vor avea acces la concursuri si oferte in exclusivitate, se vor numara printre primii care vor testa cele mai noi aplicatii sau se vor bucura de cele mai noi filme, episoade sau muzica, incluse pe dispozitiv.

In plus, Sony Mobile va explora noi parteneriate, pentru a livra utilizatorilor experiente unice si  momente de neuitat, prin intermediul carora acestia sa descopere extraordinarul in fiecare zi.

ofera cele mai dorite experiente premium cerute de utilizatori, la un nivel de pret accesibil.

3 martie 2015, Barcelona – Sony Mobile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.