Telekom prezinta primul concert al megastarului international Robbie Williams in Romania


RobbieWDupa lansarea brandului „T” in 2014, cu trei concerte organizate in trei orase simultan, zeci de artisti si peste 50.000 de oameni prezenti la cel mai interactiv spectacol, Telekom il aduce anul acesta in Romania, pentru prima oara, pe megastar-ul international Robbie Williams.

Evenimentul muzical al anului va avea loc pe data de 17 iulie, in Piata Constitutiei, si face parte din turneul international “Let Me Entertain You”, care se va desfasura in peste 10 tari.

Ne bucuram sa fim sponsorul principal al primului concert al lui Robbie Williams in Romania! Ca parte a strategiei noastre de a deveni operatorul integrat numarul unu de pe piata, ne dorim sa oferim experiente de top, prin evenimente memorabile. Filozofia noastra este sa setam standarde din ce in ce mai inalte. De aceea, anul acesta aducem cea mai intensa experienta muzicala pentru publicul din Romania, unde stim ca Robbie are mii de fani. Cu siguranta va fi o experienta care va merita sa fie impartasita. Mai mult, clientii „T” care sunt fani ai pop-starului britanic se vor bucura de o serie de surprize, care vor fi anuntate in curand”, spune Mathias Hanel, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidential, Telekom Romania.

Muzica este o parte importanta a strategiei de sponsorizari a Telekom in 2015, in linie cu strategia internationala a Deutsche Telekom. Aceasta asociere este relevana pentru ceea ce reprezinta brandul „T”: energie, dinamism, pofta de viata, impartasirea unor experiente deosebite cu prietenii.

Turneul „Let Me Entertain You va incepe in martie 2015 si va include peste 10 tari. Bucuresti se adauga pe lista altor orase importante incluse in turneu, cum ar fi: Madrid, Paris, Tel Aviv, Moscova sau Abu Dhabi.

Biletele vor fi disponibile incepand de marti, 24 februarie 2015, orele 16:00, in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

24 februarie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.