Sase dintre cele mai bune echipe din lume vor concura in sezonul inaugural PGL CS:GO Championship Series  


Visual CSGOTeam Envy, Virtus.pro, Ninjas in Pyjamas (NiP), Natus Vincere (Na’Vi), Fnatic si Team SoloMid (TSM) sunt echipele de top ce vor juca in sezonul inaugural PGL CS:GO Championship Series.

Cele sase organizatii au dat curs invitatiei de a participa la cel mai mare turneu de sporturi electronice organizat vreodata in Romania.

Intre 17 martie  si 26 aprilie, PGL CS:GO Championship Series va aduna intr-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume, (6 invitate si 2 selectate prin calificari), din care doar patru vor ajunge sa lupte in Sala Polivalenta din Bucuresti pentru titlul de campioni, in cadrul festivalului digital DreamHack Bucharest 2015.

Valoarea totala a premiilor este de 110.000 USD, distribuite astfel:

  •  Faza grupelor – 17.000 USD
  • Turneul Last Chance – 8.000 USD
  • Finala Sezonului – 75.000 USD

De asemenea, cele 4 echipe care se vor califica in finala de la DreamHack Bucharest 2015 vor beneficia fiecare de un buget de calatorie de 2.500 de USD.

Prezentarea echipelor invitate:

Team Envy, organizatie celebra in lumea intreaga pentru succesele sale in competitiile Call of Duty, va fi reprezentata de o echipa frantuzeasca, compusa din campionii en titre DreamHack Winter 2014 si MLG X-Games Aspen 2015.

Suedezii din Ninjas in Pyjamas (NiP) vor lupta pentru premiile de peste 100.000 de dolari, dar si pentru ocazia de a-si lua revansa contra celor care i-au infrant recent in finalele DreamHack Winter 2014 si MLG X-Games Aspen 2015 (LDLC – actualmente Team Envy).

​Echipa de CS:GO Natus Vincere (Na’Vi) reprezinta un nume des intalnit pe scena marilor competititii internationale, castigand un loc pe podium in turnee precum StarSeries Season IX, DreamHack: Summer 2014, SLTV StarSeries Season X, Game Show League Season 1, Star Series Season XI si DreamHack Winter 2014.

Virtus.pro va fi reprezentata in turneu de o echipa poloneza care pe parcursul anului trecut a dat dovada de consecventa in calitatea meciurilor jucate, castigand EMS One Katowice si ajungand in fazele superioare in numeroase turnee internationale precum DreamHack Winter, Fragbite Masters Sezonul 3, ESWC, FACEIT League Sezonul 2 si GameShow League Finals.

Fnatic se pregateste de un nou trofeu, dupa ce a acumulat premii in valoare de peste 100.000 de dolari in 2014. Formatia suedeza a stralucit anul trecut, castigand o serie de competitii importante: ESEA Invite Sezonul 17, Fragbite Masters Sezonul 3, ESWC, FACEIT League Sezonul 2 si SLTV StarSeries X.

Pornind in 2011 ca o echipa de League of Legends profesionista, organizatia Team SoloMid (TSM) a decis recent sa isi extinda portofoliul de echipe si sa patrunda pe scena competitionala a CS:GO. TSM va fi reprezentata PGL CS:GO Championship Series de o echipa daneza, recrutata in ianuarie 2015 de la Team Dignitas.

Ultimele doua echipe din sezonul inaugural vor fi selectate prin intermediul calificarilor online, organizate in perioada 23 februarie – 8 martie 2015.

Patru formatii vor avea ocazia sa dispute finalele ligii pe scena principala in cadrul DreamHack Bucharest 2015 (24-26 Aprilie, Sala Polivalenta). Cea mai buna echipa din fiecare grupa se va califica direct in finala, in timp ce restul echipelor se vor reintalni in turneul Last Chance (Ultima Sansa) care va trimite alte doua finaliste la Bucuresti.

Mai multe informatii cu privire la echipele invitate, comentatori si program vor fi anuntate pe www.csgoseries.com, Twitter siFacebook.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 pot fi achizitionate prin intermediul http://shop.computergames.ro si din retelelewww.bilete.ro (magazinele Germanos si Inmedio semnalizate “Aici bilete.ro”) si www.Myticket.ro (magazinele Diverta, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica).

24 februarie, Bucuresti – Computer Games

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.