LG lanseaza gama extinsa de televizoare OLED in cadrul CES 2015


LG 4K OLED TVs            Dupa debutul primelor televizoare OLED 4K din lume in 2014, LG Electronics a dezvaluit gama extinsa OLED TV in cadrul CES 2015. Cu sapte modele diferite de televizoare 4K OLED flexibile si curbate de 55 inci (diagonala de 54.6 inci), 65 inci (diagonal de 64,5 inci) si 77 inci (diagonala de 76,7 inci) privind dimensiunea ecranului–televizoarele LG OLED continua sa fie intr-o clasa deosebita, oferind consumatorilor o experienta de vizionare cu totul noua, inspirata de calitatea imaginii cu negru intens si culori perfecte.

 

Toate televizoare LG OLED 4K lansate in 2015 utilizeaza tehnologia WRGB, patentata de LG. Aceasta structura de pixeli adauga un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realista a culorilor. Aceste televizoare incorporeaza caracteristici care asigura imaginile sa fie redate cu negru intens si culori perfecte, si un raport de contrast infinit. Tehnologia LG optimizata True Color regleaza stabilizarea culorii, indiferent de variatiile de luminozitate si ofera o experienta de vizionare deosebita, cu culori mai naturale si mai placute privirii. Cu un timp de reactie de maxim 0,001 ms, televizoarele LG OLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decat televizoarele LCD conventionale, cu ecran plat. Televizoarele LG OLED ii asigura chiar si pe cei care stau in afara axei televizorului ca se vor bucura de o calitate exceptionala a imaginii, la unghiuri de vizualizare largi, spre deosebire de cele mai multe televizoare LCD, ale caror culori isi pierd din intensitate si au contrast mai redus.

LG_CES2015_OLED TV          Filozofia design-ului de tip Art Slim LG reuseste sa conduca aspectul deosebit al televizorului LG intr-o directie indrazneata, cu accent pe crearea celui mai subtire televizor posibil, pastrand simplitatea si minimalismul extrem de estetice.Standul transparent face televizorul sa para ca si cum ar pluti si maximizeaza experienta de vizionare captivanta prin reducerea imaginii neclare din jurul ecranului. Atentia la detalii – capacul din spate nu are niciun dispozitiv de fixare sau gauri, pentru un aspect mult mai fluid. Si, in timp ce un televizor curbat poate arata ca o opera de arta, LG ofera, de asemenea, un televizor plat pentru cei care cauta un design simplu si minimalist.

Completand imaginea si modul de proiectare de neegalat, televizoarele LG OLED din 2015 ofera o tehnologie dezvoltata a sunetului in parteneriat cu expertul in sisteme audio Harman/Kardon, garantand calitatea ireprosabila a imaginii completata cu sunet profund si clar. Configurarea dispozitivului cu 4.2 canale este echilibrat si imbunatatit cu sistemul LG ULTRA Surround pentru a oferi o experienta audio puternica si, totodata, rafinata.

LG 4K OLED TV EF9800

Toate televizoarele OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recenta versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentata de LG. Sistemul de operare webOS 2.0 LG ofera o experienta simpla si mai intuitiva cu o interfata de utilizator imbunatatita si o serie de caracteristici impresionante. Platforma reuseste sa duca simplitatea si confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului si, de asemenea, permite utilizatorilor sa optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai usoare ca niciodata adaugarea si stergerea aplicatiilor preferate.

 

“LG incurajeaza inovatia, facand disponibila tehnologia acestui superb televizor pentru mai multi consumatori”, a declarat In-Kyu Lee, vice presedinte senior si sef al diviziei de televizoare si monitoare din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company. “LG considera ca aceasta este directia in care se indreapta viitorul televizoarelor si vom continua dezvoltarea si extinderea optiunilor noastre OLED pana cand va deveni o optiune viabila pentru toti consumatorii.”

In cadrul CES 2015, conducerea LG TV OLED va fi premiata de Asociatia Consumatorilor de Produse Electronice cu premiul CES 2015 privind Inovatia, pentru televizorul flexibil OLED 4K de 77 inci (Model 77EG9700), OLED 4K Floating Art Slim curbat de 65 inci (Model 65EG9600) si OLED 4K Floating Art Slim curbat de 55 inci(Model 55EF9500).

Bucuresti, 6 ianuarie 2015 — LG Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.