F64 sustine educatia in fotografie prin organizarea primului curs acreditat de editare fotografica


f64

 

  • Cursul de editare este impartit in doua module si va fi sustinut de Radu Tudoroiu
  • La finalul cursului, in baza unui examen, participantii vor primi o diploma acreditata de specializare, recunoscuta de Statul Roman

F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, organizeaza in februarie primul curs acreditat de editare fotografica. Impartit in doua module, cursul este sustinut de Radu Tudoroiu si abordeaza subiectul utilizarii programului Photoshop si a tehnicilor de editare profesionala a fotografiei.

Cursul cuprinde si o sedinta la studioul foto al lui Tudoroiu si o simulare a unei zile de lucru intr-un astfel de mediu. De asemenea, Epson ofera cursantilor ocazia de a participa la doua sesiuni de printing. La final, fiecare participant va primi fotografia pe care a editat-o printata in format A4.

Modulul 1 se va desfasura in perioada 4 – 18 februarie si va cuprinde sase sedinte, sustinute in fiecare miercuri si vineri, pe cand cel de-al doilea modul va avea loc in perioada 25 februarie – 4 martie si va include trei sedinte. Pentru obtinerea diplomei este necesara parcurgerea in ordine a ambelor module ale cursului.

Curs autorizat de ANC

Acest curs este unul de specializare si ofera la finalul parcurgerii celor doua module si a examenului, diploma de specializare acreditata. Diploma este recunoscuta de Statul Roman si de tarile membre ale UE. Diploma nu are termen definit de valabilitate.

„Acest curs a insemnat multe drumuri, un dosar cu multe pagini depuse pentru a fi autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, un schimb infinit de mesaje si intalniri cu Radu. Acum, ca il vedem publicat pe site si ca totul a fost pus la punct reprezinta o realizare si speram sa aduca satisfactii fotografice tuturor pasionatilor de fotografie care vor participa. Cursul a fost creat in urma feedback-ului primit din partea clientilor nostri, iar acum ii invitam la sala de curs“, a declarat Alina Marin, Organizator Cursuri Foto F64.

Mai multe informatii despre curs sunt disponibile pe site-ul F64.ro.

In prezent, F64 organizeaza cursul acreditat de tehnica fotografica sustinut de Radu Grozescu, iar cursul de editare a venit ca o completare fireasca a celui de tehnica foto.

Bucuresti, 12 ianuarie 2015 – F64

One response to “F64 sustine educatia in fotografie prin organizarea primului curs acreditat de editare fotografica

  1. My brother suggested I would possibly like this website.
    He used to be totally right. This post truly made my
    day. You can not believe just how a lot time I had spent for this information! Thank you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.