Logitech G prezinta tastatura de gaming mecanica tenkeyless


G410_1Logitech lanseaza Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard o tastatura ultra-usoara dedicata gamerilor, cu taste mecanice Romer-G exclusive. Oferind o actionare cu 25% mai rapida decat alte modele standard de tastaturi mecanice, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL are o rezistenta crescuta in timp, iluminare color inteligenta si un design tenkeyless. Tastatura mai include si Arx Control Integration, o aplicatie specifica Logitech G care afiseaza o gama larga de informatii ale jocurilor pe dispozitivele mobile.

Am lucrat indeaproape cu gameri de toate varstele si cu echipele noastre eSports, reusind astfel sa cream aceasta tastatura foarte usoara, rezistenta si comfortabila. Modelul G410 Atlas Spectrum este tastatura pe care fanii nostri au tot cerut-o de-a lungul timpului. Destul de mica pentru a permite miscarile mouse-ului, insa si destul de usoara pentru a o putea transporta intr-un ghiozdan si a o putea lua in afara casei pentru diverse activitati de gaming” a declarat Ujesh Desai, vicepresedinte si general manager al departamentului de gaming de la Logitech.

G410_4

Switch-uri mecanice Romer-G exclusive
Logitech G410 Atlas Spectrum detine switch-uri mecanice Romer-G care ofera o actionare cu 25% mai rapida decat orice alt model de tastatura cu switch-uri mecanice. Cu un punct de actionare de 1.5mm, switch-urile Romer-G primesc comenzile mult mai rapid, oferind un avantaj in disputele oficiale cu actiuni in care conteaza și o milisecunda. Cu o rezistenta crescuta de pana la 70 de milioane de accesari ale tastelor și cu o perioada de viata cu pana la 40% mai lunga decat alte modele aflate la ora actuala pe piata, utilizatorii se pot juca cu incredere avand in vedere durabilitatea actuala a tastaturii.

 

Tastatura ușoara cu design tenkeyless

Tastatura Logitech G410 Atlas Spectrum poate fi transportata cu incredere și cu ușurinta acasa la un prieten sau la o competitie de gaming, reușind sa se adapteze și in locurile inghesuite. Neavand tastele destinate calculelor matematice amplasate de obicei in partea dreapta a unei tastaturi normale, sau a tastelor macro, tastatura reușește sa obtina și sa ofere un spatiu mult mai mare pentru mișcarile facute cu mouse-ul. In plus, design-ul compact reușește sa aduca mainile utilizatorilor mai aproape pentru un comfort imbunatatit, caracteristica importanta pentru gamerii profesioniști.

 

G410_3Iluminare color inteligenta

Lumina de fundal a tastelor faciliteaza gasirea mai rapida in intuneric a comenzilor dintr-un joc. Folosita impreuna cu Logitech Gaming Software, este posibila personalizarea fiecarei comenzi in parte dintr-o paleta de nici mai mult și nici mai putin de 16,8 milioane de culori. Prin intermediul software-ului Logitech se pot sincroniza anumite functii de iluminare pentru dispozitivele din gama G pentru a putea tine mai ușor urma comenzilor in joc sau pentru a folosi mai repede anumite comenzi ori pentru a crea profile de joc personalizate. De asemenea, nivelul de luminozitate poate fi reglat pentru a crea ambianta agreata in functie de joc. Tastatura Logitch G410 Atlas Spectrum ofera o arie uniforma de acoperire a luminozitatii tastelor pentru un aspect curat și ușor de citit.

G410 ARXDOCK

Aplicatia Arx Control

Logitech Arx Control este o aplicatie gratuita disponibila pe platformele iOS® si Android™ care permite dispozitivelor mobile sa afișeze informatii din joc plus alte date și statistici. Logitech G410 Atlas Spectrum vine si cu un dock Arx Control – un suport care poate fi conectat la oricare din dispozitivele mobile indiferent daca este vorba de telefonul mobil sau de tableta și care poate fi așezat oriunde pe birou in timp ce este folosita aplicatia.

 

Preturi si disponibilitate

Tastatura este anuntata sa apara la inceputul lunii octombrie 2015 in Europa la un pret recomandat de 149 euro. 

NEWARK, California — 29 septembrie, 2015 — Logitech

2 responses to “Logitech G prezinta tastatura de gaming mecanica tenkeyless

  1. am vazut 2 variante ale acestei tastaturi:
    una cu enter MARE (singura care-mi place)
    alta cu enter mic, ca mai sus, care-mi displace.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.