Logitech aduce in Romania sistemul audio cu design futurist – Logitech Speaker System Z553


Loigitech Z553_5              Logitech aduce in Romania sistemul audio Logitech Speaker System Z553. Boxele ofera acustica de cea mai buna calitate si bass puternic, facand o impresie foarte buna prin design-ul modern ce da o nota futurista living-ului.

Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliti si un subwoofer down-firing, puterea de emisie este de 40 de wati (RMS), toate acestea creand un sunet imersiv ce imbunatateste experienta de vizionare si cea audio. Certificarea THX asigura ca la vizionarea unui film sau a unui concert veti avea o experienta sonora extraordinara. Un jack RCA si doua mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive in acelasi timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale si DVD playere, televizoare si console de joc, smartphone-uri si multe alte dispozitive. Sistemul audio dispune si de un pod de control cu care poti controla volumul si nivelul de bass. Culorile aduc o nota importanta design-ului sistemului: spatele satelitilor sunt de culoarea rosie, la fel si cablurile si difuzorul ce se vede din suboofer.Logitech Z553_1

Satelitii sunt asezati pe stand-uri de metal care se pot inclina in sus sau jos sau pot fi montati pe perete. In plus, cei doi metri de cablu integrati iti garanteaza libertatea de a le amplasa in diverse locuri ale incaperii.

 

Pret si disponibilitate

Logitech Speaker System Z553 este disponibil in Romania la un pret recomandat de 549 Lei.

Bucuresti, 16 mai 2013 – Logitech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.