ASUS a lansat placa video GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II


placa video               ASUS a anuntat modelul GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II ce dispune de un nucleu grafic NVIDIA GTX 650 Ti supratactat la 1085MHz si 2GB memorie GDDR5 pe interfata de 192 de biti. Compatibil DirectX 11, produsul ofera un mix de putere si valoare, extinzand gama de placi video ASUS destinate pasionatilor de jocuri si utilizatorilor entuziasti. Caracteristicile exclusiviste ASUS imbunatatesc performanta lui GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II. Printre acestea se numara racirea DirectCU II, care mentine temperaturile cu 20% mai joase fata de modelul de referinta GTX 650 Ti BOOST, componentele durabile Super Alloy Power si aplicatia GPU Tweak.

DirectCU II – performanta silentioasa la temperaturi joase
Designul termic ASUS confera stabilitate in rularea jocurilor high-end. Utilizand heat-pipe-uri de cupru in contact direct cu nucleul GTX 650 Ti, DirectCU II accelereaza disiparea caldurii, obtinandu-se temperaturi cu 20%* mai joase comparativ cu placa video de referinta. Un ventilator de 80mm special selectat, dotat cu lame concepute sa reduca rezistenta, este fixat cu precizie pe racirea DirectCU II, reducand la minimum vibratiile si zgomotul. Comparativ cu modelul de referinta, ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II este de trei ori mai silentios*.Componentele Super Alloy Power mentin stabilitatea si cresc posibilitatile de overclocking
ASUS utilizeaza componente de alimentare proprietare care se comporta mai bine la caldura, la solicitarile jocurilor si in overclocking, prelungind durata de viata a produsului. Condensatorii solizi, bobinele cu miez solid si tranzistorii MOSFET intariti folosesc materiale exclusiviste ce conduc la o durata de viata de 1,5 ori mai mare comparativ cu placile de referinta si la o crestere a plajei de overclocking de 15%.

GPU Tweak le ofera jucatorilor acces facil la reglajele placii
Exclusiv pe placile video ASUS, aplicatia GPU Tweak ofera o interfata prietenoasa, simplificand modul de ajustare a reglajelor placii grafice. Frecventele pentru nucleu, tensiunile si vitezele ventilatoarelor pot fi schimbate instant, iar profilurile multiple (specifice jocurilor) ajuta la crearea celor mai bune conditii de joc.

ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II va ajunge in Romania in cea de-a doua jumatate a lunii aprilie la un pret aproximativ de 830 lei (TVA inclusiv).

Specificatii tehnice ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II

Denumire GTX650TIB-DC2OC-2GD5 GTX650TIB-DC2-2GD5
Motor grafic NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST
Open GL OpenGL 4.2
Memorie video 2GB GDDR5, 6008MHz (1502MHz GDDR5)
Interfata memorie 192-biti
Frecvente nucleu 1085MHz 1033MHz
Iesiri DVI-I x 1, DVI-D x 1
Software ASUS GPU Tweak, drivere
Dimensiuni 10.2-inci x 5.2-inci x 1.5-inci

Bucuresti, 29 martie 2013 – ASUS Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.