E-Boda lanseaza in premiera in Romania ochelarii Virtual Reality ce ofera noi experiente imersive


IMG_20141211_101044              E-Boda lanseaza in premiera in Romania un dispozitiv revolutionar pentru redarea realitatii virtuale. Ochelarii AVATAR permit imersiunea intr-o realitate virtuala cu propriul smartphone, deschizand noi lumi utilizatorilor de toate varstele. Dispozitivul functioneaza cu un smartphone de generatie noua cu giroscop accelerometru, ce ruleaza sistemul de operare Android sau iOS. Astfel, utilizatorii se vor plimba prin cele mai mari muzee ale lumi, vor vizita orase si tinuturi indepartate, vor conduce cei mai rapizi bolizi, vor simti adrenalina in cele mai aventuroase montagne-rousse si vor explora spatiul. Ochelarii AVATAR vor fi disponibili in magazinele Orange, in reteaua Carrefour si pe www.e-boda.ro la pretul recomandat de 299 lei.

”Principiul de tehnologic ce sta la baza ochelarilor AVATAR si experientele de divertisment oferite erau posibil doar in filmele SF in urma cu cativa ani. Insa tehnologia a avansat intr-un ritm atat de rapid, incat am reusit sa simplificam procesul de functionare si folosim un accesoriu care se regaseste in buzunarele tuturor – smartphone-ul; astfel a luat nastere un dispozitiv intuitiv, compact si accesibil tuturor categoriilor de utilizatori,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. ”Ochelarii AVATAR au aplicabilitate in numeroase domenii, de la divertisment, pana la educatie, stiinta, cultura sau calatorii, oferind ceea ce isi doresc toti utilizatorii – experiente cat mai variate. Iar acesta este doar inceputul. Ne asteptam ca dezvoltatorii sa vina cu aplicatii din ce in ce mai complexe, care sa ne dezvaluie noi orizonturi,” adauga Alexandru Dragoiu.

Avatar 2IMG_20141211_101057 Ochelarii AVATAR au un design modern, usor de fixat si sunt realizati dintr-un plastic rezistent, neted, cu o greutate redusa pentru mai mult confort. Usor de utilizat, ochelarii pot fi setati in doar trei pasi: utilizatorii pornesc aplicatia de realitate virtuala 3D pe smartphone, insereaza smartphone-ul in compartimentul dedicat si ajusteaza cureaua pentru a fixa ochelarii. Astfel, lentilele se vor ajusta automat, iar utilizatorii se pot bucura de nemarginita lume a realitatii virtuale. Ochelarii AVATAR pot fi utilizati pentru jocuri si aplicatii 3D, filme si imagini interactive si amplifica experinta de divertisment, oferind o doza de adrenalina.

Avatar Alb 1-16

AVATAR este un dispozitiv adresat tuturor tipurilor de consumatori si deschide poarta catre noi experiente de divertisment. Prin intermediul aplicatiilor de tip VR, acestia vor descoperi lumi care pana in acest moment au fost inaccesibile. De la explorarea spatiului, pana la scufundari si explorarea lumii subacvatice, a junglelor amazoniene sau a dealurilor din Toscana, utilizatorii vor iesi din realitatea palpabila si vor intra intr-o lume cu nenumarate posibilitati, in care traiesc o noua aventura in fiecare zi.

Avatar 4Prin intermediul jocurilor 3D, utilizatorii se tranforma din simpli spectatori, in jucatori ce iau parte la actiune. Cei mici vor simti adrenalina curselor de F1, vor experimenta un zbor la mare altitudine, vor cobori din varful muntelui cu mountagne-rousse-ul, fara a parasi incaperea. Mai mult, experienta cinematografica se schimba complet cu AVATAR. Utilizatorii vor trai intensitatea fiecarei clipe cu fiecare poveste in care se vor simti implicati in mod direct. Mai mult, prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth, ochelarii AVATAR se transforma intr-o consola de jocuri portabila.

Avatar 1

Utilizati in mediul educational, ochelarii AVATAR transforma procesul de invatare intr-o experienta interactiva. Elevii vor putea vizita marile muzee ale lumi, vor descoperi obiectivele turistice din cele mai indepartate puncte de pe glob, vor experimenta fenomene extreme ale naturii, vor explora fauna si flora sau vor patrunde in misterele universului. Astfel, alternat cu metodele clasice, procesul de invatare va fi mai distractiv si mai placut.

Indiferent ca aleg sa intre in povestile personajelor preferate din filme, sa exploreze noi universuri sau sa viziteze orasele preferate, ochelarii AVATAR sunt dispozitivul ce aduce utilizatorilor noi experiente imersive.

Bucuresti, 11 decembrie 2014 – E-Boda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.