mobuy powered by Vodafone lanseaza o noua versiune a aplicatiei mobile


IMG_20141210_121208              mobuy powered by Vodafone, o platforma complexa de mobile marketing din Romania, se relanseaza intr-o noua versiune cu un design actualizat, functionalitati imbunatatite, un program de loialitate pentru utilizatori si o varietate mai mare de oferte.

 

Noua versiune transforma mobuy dintr-o simpla aplicatie de reduceri intr-un instrument de mobile marketing indispensabil pentru comercianti. Pe langa noul design atractiv, care permite o vizualizare mai buna a ofertelor, aplicatia aduce si multiple functionalitati, printre care numeroase oferte noi si un program de loialitate pentru clienti. In plus, aplicatia permite utilizatorilor plata directa prin telefonul mobil, pe factura de servicii Vodafone. Prin aceasta optiune, abonatii Vodafone vor putea achita produse si servicii folosind doar aplicatia mobila, contravaloarea cumparaturilor fiind inclusa pe factura din luna urmatoare. Procesul este foarte simplu si rapid, plata fiind confirmata in cateva secunde.

mobuy 1

Aplicatia mobuy este disponibila pentru telefoanele cu sisteme de operare Android si iOS.

 

Ne dorim sa aducem continut cat mai relevant pentru clientii nostri in toate zonele de business, cu atat mai mult in zona de dezvoltare de aplicatii mobile. In prezent, dispunem de cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata, cumuland in total 3.700.000 de descarcari pentru cele 40 de aplicatii pe care le sustinem. mobuy este printre singurele aplicatii de oferte exclusive din Romania care propune nu numai o experienta imbunatatita de cumparare, dar ofera si mijloace moderne de achizitie – cum este plata prin intermediul telefonului mobil.” a spus Horatiu Dimulescu, Manager M-commerce and Wholesale, Vodafone Romania

mobuy 2

Design-ul optimizat, cu o interfata intuitiva si simplu de folosit, ajuta la o mai buna navigare in aplicatie si creste gradul de satisfactie a utilizatorilor. Noul program de loialitate, configurat intr-o sectiune speciala in aplicatie, le permite companiilor sau brandurilor prezente sa isi rasplateasca clientii fideli, prin acumularea de puncte ce pot fi folosite ulterior pentru reduceri suplimentare sau gratuitati.

 

Principalul avantaj al utilizarii mobuy powered by Vodafone este reducerea cheltuielilor, respectand in acelasi timp si preferintele clientilor in materie de shopping. Noua versiune a aplicatiei aduce mai multe categorii de oferte, din diverse domenii – fashion, food, accesorii, medical si sport. Pentru a beneficia de o oferta, tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa ajunga in una dintre locatiile partenerilor si sa scaneze un cod QR cu ajutorul telefonului la casa de marcat. In plus, prin tehnologia geolocation şi mesajele de tip push notification, utilizatorii sunt mereu informati cu privire la noile oferte, iar comerciantii işi maresc virtual suprafata in care desfasoara activitati comerciale şi, totodata, isi maresc si rata de raspuns a clientilor.

mobuy 3

Clientii prezenti in aplicatie sunt: iCentre, Parfois, Desigual, URBN, Biothecare, Recumed, Guido Coffee, FitCurves, Pegas, German Dentist, B&O Play, Bata, Outwear, Smuggler, Surmont, Boarders, Bang&Olufsen, Bass Turbat, Nedds Beauty Salon, Kongfu King, Trick Shot, Chasse aux Couleurs, Jos Palaria, Artist Touch, Amiato Beauty, Fuyor, K-Grill, Tenis Club Galaxy, Colectiv Club si Vodafone.

 

In curand, aplicatia va dispune si de o platforma online optimizata – www.mobuy.ro, care va functiona ca suport al aplicatiei si va afisa toate ofertele in timp real.

10 Decembrie 2014, Bucuresti – mobuy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s