QNAP prezinta modelele NAS cu SSD-uri: TS-451S, TS-453S Pro si TS-853S Pro


NAS cu SSD-uri Intampinand cresterea masiva a segmentului de produse SSD si raspunzand cererii tot mai mari din partea utilizatorilor, QNAP a anuntat modelul Turbo NAS TS-451S, o unitate de stocare optimizata pentru SSD-uri de înalta densitate, cu patru sertare si procesor Intel Celeron la 2.41GHz.

In acelasi timp, seria avansata SS-x53 Pro (modele recomandate pentru afaceri mici si medii cu SSD-uri SATA 6Gb/s 2.5″) a fost redenumita în TS-453S Pro (4-sertare), respectiv TS-853S Pro (8-sertare). Astfel, utilizatorii vor putea identifica mai usor diferitele optiuni din aceeasi categorie de produse.

ts_853s_pro_1“Utilizatorii se pot bucura de numeroasele beneficii ale utilizarii SSD-urilor într-un Turbo NAS, incluzand dimensiunile fizice mai reduse ce pot gazdui 4 SSD-uri, capacitatea de stocare de înalta densitate, configuratiile RAID 5 pentru stocarea datelor, operarea mai silentioasa, experientele multimedia cu HD Station si tehnologia exclusiva QvPC ce permite utilizarea unitatii ca un PC”, declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. Seriile TS-x53S Pro pot functiona în mod silentios si cu hard disk-uri de 2.5″.

152_1406530594_ss_453_pro_top_left_shadow“Noua serie NAS SSD beneficiaza de un design hardware exclusivist, care le permite utilizatorilor, si în mod special acelora care acceseaza simultan mai multe aplicatii multimedia, sa schimbe repede memoria RAM pentru a se bucura de operatii multi-tasking fluide” a mai adaugat Jason Hsu.

Comparativ cu modelul TS-453 Pro cu hard disk-uri de 3.5 inci, TS-453S Pro are un pret mai accesibil, ocupa jumatate din spatiul fizic iar atunci cand utilizeaza exclusiv SSD-uri, ofera mai mult de 4.000 IOPS (operatiuni de scriere/citire în mod aleatoriu) la un cost total echivalent cu cel al unui NAS non-SSD.

4 Decembrie 2014, Bucuresti – QNAP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s