Birou FUNctional: Noul birou b.sorted prezinta o noua modalitate de lucru


bsorted-7           Saptamana trecuta, b.sorted, compania de Software License Management, a lansat noul spatiu de lucru care arata viitorul in munca de birou, ce combina functionalitatea si relaxarea intr-un spatiu creativ

 

Biroul b.sorted, companie de Software License Management, a fost inaugurat saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment de presa. Mark van Wolferen, CEO-ul companiei, a vorbit despre conceptul de birou FUNctional si importanta asigurarii unui loc optim pentru a lucra. b.sorted anunta schimbarea sediului ca parte integrata a strategiei de dezvoltare si extindere a echipei din Romania. Incepand cu luna noiembrie noul sediu al companiei aflat pe strada Chiparosului nr. 28, zona Pietei Alba-Iulia si-a deschis usile.

b-sorted-16In cadrul evenimentului, angajatii b.sorted au putut impartasi experienta proprie in privinta noului birou si a mediului de lucru mai adecvat atat pentru concentrare, cat si pentru interactiunea sociala. Amenajat pentru a oferi angajatilor un mediu optim de care sa se bucure si in care sa isi desfasoare munca, biroul este impartit in zone functionale specifice. Astfel, in functie de activitatea pe care o desfasoara intr-un anumit moment, angajatii isi pot alege locul unde sa indeplineasca sarcinile aferente. b.sorted a renuntat la ideea traditionala de birou, oferind fiecarui angajat libertatea de a beneficia de un mediu de lucru propice. „Biroul” acestora este o geanta pe care fiecare a primit-o odata cu mutarea in noua locatie. Acest lucru subliniaza ideea de mobilitate, pe care compania o sustine. Spatiul de pe strada Chiparosului este impartit in mai multe zone, pe doua etaje. Pe baza preferintelor personale si a tipului de munca, angajatii isi pot alege locul in fiecare dimineata. Cabinele de Focus (concentrare) sunt concepute sub forma de cuburi, cu un design inspirat din natura si pereti izolati fonic .

b-sorted-18

Cand intri in biroul b.sorted, observi ca nu este vorba de un centru back office, lucru clar intentionat de companie. In cadrul acesteia activeaza experti in licentiere de software, care nu ofera doar suport la distanta pentru clientii lor. Acestia calatoresc la sediul clientilor din toata lumea, accentul punandu-se astfel pe dezvoltarea profesionala a echipei actuale, dar si pe atragerea de noi talente. Scopul lor este de a livra profesionisti cu inalte cunostinte, care isi desfasoara activitatea optim atunci cand lucreaza intr-un loc primitor, capabil sa ofere confort, cu un design care ofera o varietate de zone diferite.

 

“Daca soliciti oamenilor tai sa faca o treaba care necesita intreaga lor atentie, nu te poti astepta ca ei sa faca acest lucru timp de 8 ore. Oamenii sunt diferiti, iar noul birou le pune la dispozitie toate conditiile ideale in care ei isi pot desfasura activitatea. In timp ce unii prefera singuratatea, altii se simt mai bine in timpul interactiunii cu altii. Biroul b.sorted ofera angajatilor beneficiul de isi alege propriul mod de lucru.”, a declarat Mark van Wolferen CEO

bsorted-19

Pentru a da viata viziunii companiei, b.sorted a lucrat cu firma de design interior dotKa. Prin conceptul designului compania a incercat sa gaseasca echilibrul dintre un mediu primitor, confortabil, distractiv si crearea unui spatiu functional, bine dotat, care sa aduca un plus de eficienta fiecarui tip de activitate desfasurat. Pentru asta, b.sorted a ales un spatiu nou, cu o arhitectura moderna, care sa le permita angajatilor sa imbine utilul cu placutul in adevaratul sens al cuvantului.

 

b.sorted acorda o deosebita importanta bunastarii angajatilor si, din acest motiv, noul sediu le ofera acestora spatii comune de interactiune, camere pentru lucru individual, locuri de joaca, sali de meeting formale si informale, 2 terase spatioase ce pun la dispozitia angajatilor spatii de lucru in aer liber, asigurare medicala, precum si masa de pranz.

bsorted-20

Filozofia companiei este un aspect tratat cu seriozitate chiar daca aceasta este una liberala si departe de modelul corporatist. Fiecare nou angajat b.sorted isi insuseste un set de principii si valori atunci cand se alatura echipei, aceste principii morale fiind temeliile organizatiei.

 

“Ne angajam in practici de afacere sustenabile pentru binele mediului si al oamenilor din jurul nostru. Recunoastem responsabilitatea noastra fata de societate si credem ca facand bine, vom primi bine. Prin urmare, obiectivul nostru principal nu este de a maximiza profitul, ci de a contribui la bunastarea partenerilor, clientilor si angajatilor. Profitul reprezinta un aspect important, insa nu este principalul tel al companiei.”, incheie Mark.

Compania b.sorted continua procesul de extindere a echipei si ofera posturi precum: Junior & Senior Contract Analyst, Junior & Senior Technical Software Licensing Specialist, Technical Analyst for Oracle products.

Bucuresti, 4 decembire 2014 –  b.sorted

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.