3500 de premii puse in joc la „Tombola Digi”


2014_12_03 tombola Digi 2014 panouri callcenter             RCS & RDS organizeaza in perioada 5 – 19 decembrie, a patra editie a traditionalei „Tombole Digi” cu scopul de a-si rasplati abonatii pentru fidelitatea si increderea in serviciile Digi. Incepand de maine, abonatii companiei au sansa de a castiga unul dintre cele 3500 de premii puse in joc.

Compania a pregatit pentru abonatii sai mii de premi constand in: 300 de televizoare LED, 150 de sisteme Home Cinema, 400 de tablete cu cartele Digi Net Mobil, 300 de smartphone-uri cu cartele Digi Mobil, 300 de abonamente la Digi TV si decodoare HD, 1000 de abonamente la Digi Play, 150 de abonamente la Digi Net Fiberlink 1000 Mbps si 900 de jucarii.

„De-a lungul timpului, ne-am straduit sa rasplatim loialitatea abonatilor fata de companie si sa crestem increderea in serviciile noastre, prin diferite initiative care sa vina in intampinarea nevoilor acestora. Astfel, anul acesta am lansat servicii noi de continut video, si in acelasi timp am continuat sa le oferim servicii complete si diversificate, la cele mai accesibile preturi, dar si continut TV variat si de calitate. In plus, am simplificat interactiunea abonatilor cu brandul Digi prin reamenajarea punctelor de prezenta si prin deschiderea noilor magazine. „Tombola Digi” reprezinta rasplata noastra pentru fidelitatea milioanelor de abonati Digi.” a declarat Florin Nemes, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Extragerile castigatorilor se vor desfasura zilnic in perioada 5 – 19 decembrie si vor fi transmise in direct la Digi24 HD, la „Digimatinal”, cu Anca Dumitrescu si Catalin Petre, de luni pana vineri, in intervalul 09:45 – 10:00 si de luni pana duminica, de la 18:45 la 19:00, cu Flavia Negoescu.

In „Tombola Digi” intra automat toti abonatii companiei, dar si cei care contracteaza pe perioada desfasurarii tombolei, cel putin unul dintre serviciile de telecomunicatii oferite de companie, fie in punctele de prezenta RCS & RDS, in noile magazine Digi, telefonic sau online, fie prin reprezentantii comerciali care ii viziteaza la domiciliu.

Lista castigatorilor va fi actualizata zilnic si va putea fi consultata pe pagina dedicata „Tombolei Digi”.

Mai multe detalii despre „Tombola Digi” gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

4 decembrie 2014, Bucuresti – RCS & RDS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.