Prestigio MultiPhone 7500 – hands-on


DSC02695        Putea fi si unboxing titlul, dar l-am despachetat si l-am desigilat repede pe noul Prestigio Multiphone 7500, ca parea interesant. Abia a fost anuntat, a si ajuns la mine la teste, si deja dupa specificatii parea interesant, iar cum am deschis cutia curiozitatea a mai crescut.

Din prima atingere mi-a placut, forma, materiale, culori interesante, si asamblare fara cusur. Sincer daca nu i-as fi stiut pretul de doar 1299 lei cu siguranta as fi clasat cu o categorie mai sus.

Cutia de la Prestigio MultiPhone 7500 deja e aspectuoasa, si gasesti lateral toate specificatiile importante pe el, inauntru incarcatorul, casca stereo tip in-ear, si instrumentul de deschis usita de la microSIM, iar telefonul e un unibody frumos, cu display de 5” Full HD cu o densitate excelenta (~441 ppi) si e un IPS cu tehnologie OGS, care insemna greutate scazuta si iluminat mai puternic, si da intradevar e frumos nimic de zis.DSC02698

Ce-mi place asa de mult la designul lui MultiPhone 7500? Carcasa unibody cu margini de un visiniu sidefat arata foarte bine si  sta excelent in mana, marginile de langa ecran sunt foarte subtiri, astfel telefonul pare mai mic si vine perfect in mana, imi place si cu spatele de protectie si fara, materialul de la carcasa/spate de protectie e un plastic cauciucat catifelat foarte placut, sigur ai acces la incarcare, la microSIM, la camera la difuzor si nu-l face mai mare telefonul, spatele e usor curbat in sensul ca la mijloc e mai gros (9.9 mm) si inspre margini mai subtire, si acest lucru il face mai interesant.

DSC02701Specificatiile complete le gasiti aici, vine cu Android 4.2.2 si cu 2 Gb de RAM doar usor customizat, si multe aplicatii care la prima pornire ai optiunea sa le instaleze sau nu, avand in vedere ca am primit varianta cu 32 Gb memorie (26 disponibil pt. utilizator), am dat sa le instaleze pe toate, practic ieri l-am customizat, am instalat vreo 230 de aplicatii si de ieri seara il folosesc.

Nu ma pronunt inca despre probleme de compatibilitate, sau cat tine baterie, nici macar de camera foto (de 13 mpx si cel secundar de 8 Mpx), care cel putin in lumina buna isi face treaba foarte bine, vezi aci cateva mostre:

IMG_20140321_090342 IMG_20140321_093052 IMG_20140321_102757 IMG_20140321_103458

DSC02689In orice caz deja acum afirm ca e mult mai buna camera decat la multe alte modele care sar de 2.000 RON, si ai si multe optiuni de la HDR, la setari pt. apus, pt. plaja etc.

Sa vedem cum se descurca procesorul principal si cel grafic ca totusi avem un display Full HD care va pune la lucru si probabil va obosi si bateria de 2.300 mAh-eri. Dar astea le vedem in urmatoarele 2 saptamani, ca nu e graba, nu ma pronunt in doar cateva zile despre un smartphone, in orice caz prima impresie e una buna, si daca nu va dezamagi s-ar putea sa avem un best-buy in categoria asta  de budget phone, vom vedea 😉

3 responses to “Prestigio MultiPhone 7500 – hands-on

  1. Pingback: Prestigio MultiPhone 7500 – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.