Oferta integrata de Craciun de la Telekom Romania: continut multi-screen si viteza la Internet de pana la 1 Gbps


Logo TelekomClientii noi care isi doresc o oferta integrata fix-mobil, cu maximum de beneficii la cel mai bun pret, precum si o experienta multi-screen, pot opta pentru noul pachet de la Telekom Romania Communications care contine Televiziune L, Internet L, Voce fixa M, beneficii Telekom TV Web & Mobile si serviciul de voce mobila Nelimitat Voce L, la 133 de lei pe luna, avand inclus si un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE. Clientii pot completa acest pachet cu o tableta Samsung Galaxy Tab 3 LITE T110, cu ecran de 7 inci si conectivitate WiFi, disponibila in 24 de rate, pentru 25 de lei/luna.

 

Clientii care se afla in ariile acoperite de tehnologia de ultima generație fiber-to-the-home (FTTH) oferita de companie, vor beneficia, de asemenea, de viteza la Internet de pana la 1 Gbps, inclusa in oferta. In ceea ce priveste serviciile TV, sunt disponibile pana la 126 de canale TV pentru utilizatorii de televiziune interactiva sau cablu digital.

Mai mult, clientii care aleg aceasta oferta beneficiaza de acces gratuit, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, la un numar de pana la 62 de canale TV si Eurosport 360 HD. Mai multe detalii despre Telekom TV Web&Mobile sunt disponibile aici.

 

Oferta speciala de Craciun, care contine patru servicii pe o singura factura, este disponibila pentru toti clientii noi. Beneficiile ofertei pot varia in functie de tehnologia specifica disponibila in aria in care se afla clientul. Utilizatorii noi pot opta si pentru pachetul care include Televiziune L, Internet L, Voce M, la prețul de 79 lei pe luna.

Telekom Romania asigura, la acest moment, acoperire FTTH in 13 orase: Arad, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Suceava si Timisoara.

Oferta promotionala completa este disponibila aici.

27 noiembrie 2014 Bucuresti Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s