Telekom Romania anunta startul campaniei sale de Black Friday, editia 2015


Logo Telekom

 

  • Reduceri de pana la 70% pentru produsele disponibile in magazinele Telekom si ale partenerilor, si pe telekom.ro, www.germanos.ro si www.clickshop.ro
  • Peste 400 de produse cu preturi reduse pe germanos.ro si clickshop.ro
  • Vouchere cu reduceri pentru achizitionarea de televizoare si tablete, la achizitionarea unor pachete de comunicare

 

Black Friday, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, aduce oferte avantajoase in magazinele Telekom si ale partenerilor. Totodata, clientii sunt invitati sa viziteze si website-urile telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro, unde pot gasi cele mai bune oferte la telefoane, accesorii si electrocasnice. Febra cumparaturilor incepe pe 21 noiembrie si aduce reduceri de pana la 70%.

 

Telekom.ro ofera clientilor Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achizitiona cele mai avantajoase pachete la cel mai bun raport calitate – pret. Beneficiile includ comunicare nelimitata, precum si o diversitate de telefoane, tablete si accesorii cu discount de pana la 70%, disponibile in perioada 21 – 23 noiembrie.

Clientii Telekom Romania Communications care aleg sa isi achizitioneze un pachet 3P (televiziune, Internet si telefonie fixa) vor primi un voucher ce ofera reducere pentru achizitionarea unei tablete. Abonatii ce vor opta pentru o oferta integrata (televiziune, Internet, telefonie fixa si mobila) vor beneficia de un voucher pentru achizitionarea unui televizor. Oferta este valabila in magazinele proprii Telekom si ale partenerilor sau accesand Telekom.ro.

 

Mai mult, Black Friday este cea mai buna ocazie pentru clienti de a-si inlocui dispozitivele si electrocasnicele cu unele noi, la un pret avantajos. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro si Clickshop.ro cu reduceri de pana la 70%. Fiecare comanda efectuata pe website-urile mai sus mentionate va fi insotita de o Cartela Telekom.

10 noiembrie 2014, Bucuresti – Telekom Romania

 

Ofertele complete sunt disponibile incepand cu 21 noiembrie pe www.telekom.ro, www.germanos.ro si www.clickshop.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.