EVOLIO a lansat Neos, un smartphone Dual SIM accesibil cu design placut


_DSC3945           Azi la sediul Evolio a fost lansat Neos, un smartphone Dual SIM, dupa pret si anumite specificatii as zice de buget, dar cu un GPS dual (GPS + Glonass),  design si camera care il situeaza in categoria mid-range. Placut surprins de materialul din spate care ii confera un grip excelent si de cat de subtire e. Restul vom vedea in urmatoarele zile dupa ce ne imprietenim un pic.

Neos va avea si o versiune single SIM, destinat comercializarii prin operatorii mobili locali.

Televoice a intrat pe segmentul smartphone la inceputul acestui an, vanzarile de terminale au crescut de la luna la luna si au ajuns la o pondere de 25% din cifra de afaceri a companiei. Pentru acest an estimeaza ca vor vinde circa 20.000 de unitati, jumatate din obiectiv fiind deja atins.

Segmentul tabletelor reprezenta dupa primile 9 luni ale anului aproximativ 60% din business-ul companiei.

In primele noua luni, afacerile Televoice Grup au atins 4,7 milioane de euro, rezultat aproape de tinta propusa, si vor ajunge pana la 7,5 milioane de euro pana la finele acestui an, de la 5,5 milioane de euro in 2013.

In primele noua luni de zile in Romania s-au vandut 1,5 milioane de smartphone-uri si 450.000 de tablete, potrivit estimarilor companiei. Evolio are circa 10% din piata de tabelete, potrivit datelor companiei.

Mai jos gasiti comunicatul de presa cu ocazia lansarii Evolio Neos:

Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-4.5inch-QuadCore-GPS-Android4.4

Evolio isi mareste portofoliul de produse prin lansarea unui nou smartphone: NEOS. Noul telefon Evolio atrage atentia printr-un design elegant, o grosime de doar 7.9mm si o echipare hardware de ultima generatie.

Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, simplu si elegant, cu lateralele ecranului inguste si margini rotunjite. Aspectul glamour al smartphone-ului este oferit de alaturarea dintre carcasa mata si antireflex, cu textura anti-alunecare, si ecranul stralucitor.

NEOS are un display cu luminozitate superioara de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate si cromatica superioare ecranelor IPS clasice.

Camera de 8MP cu autofocus si stabilizare electronica permite realizarea de fotografii exceptionale, fiind sustinuta si de programul de editare al fotografiilor, ce permite modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, si altele, sau prin modificarea expunerii, claritatii, contrastului, umbrelor, tonalitatii, saturatiei si a altor elemente ale fotografiilor realizate.

Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-4

Neos dispune de un procesor Broadcom de ultima generatie cu patru nuclee si consum de energie scazut. Bateria de 2000 mAh ofera o autonomie sporita, putand sustine pana la 300 de ore de functionare in stand-by, si pana la 12 ore de convorbiri.

Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultima generatie ce permite o foarte rapida si precisa localizare prin conectarea la doua sisteme de pozitionare prin satelit: GPS si GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face in conditii optime.

_DSC3927

“Lansam astazi unul dintre cele mai competitive telefoane inteligente de pe piata, punctele forte ale smartphone-ului sunt designul elegant, autonomia sporita, camera foto dar si faptul ca acesta este primul dispozitiv Evolio cu sistem dual, GPS si GLONASS. NEOS exceleaza la toate capitolele si, in acelasi timp, nu-ti rupe buzunarul, nici la propriu nici la figurat. Neos este acum smartphone-ul cu cel mai bun raport autonomie-dimensiuni dar si cel mai bun raport echipare-pret”, a spus Liviu Nistoran (foto), Presedintele Evolio.

Neos este disponibil atat in varianta Dual Sim cat si in varianta single SIM sub numele de NEOS One, acesta din urma va fii comercializat cu abonament in retele afiliate operatorilor de telefonie mobila.

Mai multe detalii despre Neos sunt disponibile aici iar telefonul este comercializat prin magazinele Evolio din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, online prin www.evolioshop.com, si prin marii retail-eri de specialitate. Pretul recomandat de vanzare este de 579 lei.

Bucuresti, 10 noiembrie 2014 – Evolio

One response to “EVOLIO a lansat Neos, un smartphone Dual SIM accesibil cu design placut

  1. Pingback: Evolio Neos 7, un smartphone de buget surprinzator de placut – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.