Allview Impera i10G, tableta cu procesor Intel® Atom™ Quad Core, conexiune 3G si Windows 8.1


Allview Impera i10G_                Tableta PC Impera i10G este cel mai nou device marca Allview din gama Impera. Cu un design slim si sistem de operare Windows 8.1, device-ul se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezolutie de 2048×1536 px, procesorul Intel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecventa de 1,83 GHz si conexiune 3G integrata. Tableta imbina eleganta cu utilul si asigura echilibrul perfect intre serviciu si viata personala.

Impera i10G va capta atentia persoanelor active care petrec foarte mult timp in compania unui device mobil. Este produsul care iti ofera instrumentele de care ai nevoie in activitatea de zi cu zi, care asigura performanta unui procesor Intel® Atomsi un multi-tasking avansat. Sistemul de operare Windows ofera posibilitatea de a realiza mai multe activitati in acelasi timp, iar ecranul de 9,7” asigura mobilitate si este potrivit pentru snap view, putand fi impartit dupa necesitati.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Allview Impera i10G

Impera i10G inglobeaza tehnologii si specificatii de top. Tableta dispune de un procesor Intel® Atom™ Z3735D cu frecventa de 1,83 Ghz si arhitectura pe 64 de biti, de o solutie grafica Intel HD Graphics, memorie Flash de 32 GB si RAM de 2 GB. Astfel, performanta si eficienta energetica sunt la standarde ridicate.

Display-ul IPS de 9,7” care echipeaza tableta, prin rezolutia uimitoare de 2048×1536 px, reda detalii impresionante, culori patrunzatoare si ofera o experienta vizuala exceptionala. Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP si 2 MP, care faciliteaza realizarea de fotografii, filmari si convorbiri video.

Impera i10G utilizeaza sistemul de operare Windows 8.1 with Bing. Acesta asigura un multi-tasking avansat si productivitate maxima. Tableta are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizata inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows si care asigura 1 TB spatiu de stocare in One Drive. Utilizand un spatiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleasi fisiere. Astfel, Impera i10G este ideala pentru gestionarea datelor personale si profesionale, oferind un mediu perfect de organizare. Device-ul poate fi utilizat impreuna cu o tastatura si un mouse sau folosind ecranul tactil.

Tableta Impera i10G este disponibila incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 1.249 lei. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Brasov, 19 septembrie 2014Allview Mobile Romania

One response to “Allview Impera i10G, tableta cu procesor Intel® Atom™ Quad Core, conexiune 3G si Windows 8.1

  1. am vazut pe site-uri ca se poate instala si Windows 10, doar ca inca nu e varianta finala. dar e oricum faina tableta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.