SEM Days 2014: despre vizibilitate, relevanta si putere in online, cu specialistii din SUA, UK si Romania si o invitatie de dat la eveniment


SEM_Days                 Pe 24-25 septembrie, specialistii de marketing si comunicare, brand managerii si coordonatorii de business-uri interesati de cresterea performantei in online sunt asteptati la SEM Days, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, sa discute despre vizibilitate, relevanta si putere in online cu specialistii de la MOZ, eMetrics Summit, Distilled, Anicca Digital, Google Romania si multi altii.

Discutiile despre ultimelenoutati din Search Engine Marketing debuteazape 24 septembrie cu prezentarea lui Jim Sterne, fondator eMetrics Summit, despre dedesupturile optimizarii continutului online si modalitati de valorificare a cuvintelor cheie, pentru a atrage trafic relevant. Prezentarile din prima zi vor continua cu subiecte precum inbound si outbound marketing, metode de masurare eficienta a performantei SEO, viitorul in Video Marketing, mituri in Pay Per Click, cum sa folosesti Facebook ca un profesionist.

Cum poti detine controlul asupra reputatiei in motoarele de cautare si schimbarile care au influentat evolutia Search Engine Marketing in ultimul an sunt 2 subiecte ce vor fi intens dezbatute in cadrul celor 2 paneluri de discutii. Ziua 1 se va incheia cu prezentarea lui Tim Resnik, Product Strategy Principal la MOZ, despre utilizarea eficienta a Google Analytics si adaptarea campaniilor SEO in functie de schimbarile Google.

A doua zi a evenimentului este dedicata workshop-urilor in care participantii vor aprofunda notiuni pe care orice specialist in marketing, branding sau comunicare trebuie sa le cunoasca pentru a performa astazi in online:

  • Big Data
  • managementul reputatiei online
  • strategii eficiente de SEO
  • masurarea rezultatelor in Pay Per Click
  • strategii de video & YouTube marketing
  • optimizarea strategiilor online
  • psihologia conversiilor online

 

Timp de 2 zile, in cele 2 paneluri, 9 prezentari si 15 workshop-uri, invitatii speciali din SUA si UK alaturi de specialistii locali din domeniu, le vor oferi participantilor la eveniment o perspectiva complex asupra evolutiei mediului online din ultimul an, precum şi tendinţele lui 2015. Lista completa a speakerilor si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul SEM Days.

Bilete de acces la eveniment pot fi achizitionate online, pe baza formularului de inregistrare.

Poti castiga o invitatie la acest eveniment, tot ce trebuie sa faci e sa comentezi la articol,  sa incerci sa ma convingi de ce as da tie aceasta invitatie, ce speri sa afli, cu ce te-ar ajuta sa stii mai mult despre SEO , SEM si marketingul pe Facebook.

Nu voi trage la sort, pur si simplu voi alege pe cineva care mi se pare ca ar merita sa fie prezent.

2 responses to “SEM Days 2014: despre vizibilitate, relevanta si putere in online, cu specialistii din SUA, UK si Romania si o invitatie de dat la eveniment

  1. Buna! Imi doresc foarte tare sa ajung la eveniment, in special pentru a intelege, prin studii de caz, cum se face video marketing de calitate. Totodata, mi se pare interesant panelul despre “The Psychology of Online COnversion”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.