Logitech dezvaluie prima tastatura conceputa pentru computer, smartphone si tableta


Logitech_K480_2

Utilizatorii vor putea tasta pe trei dispozitive cu ajutorul Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

Logitech lanseaza Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, prima tastatura de birou conceputa pentru utilizarea pe trei dispozitive, indiferent de platforma de operare. Utilizatorii pot edita un text pe computer ca apoi, la o simpla apasare a tastei Easy-Switch, sa poata raspunde unui mesaj primit pe smartphone sau sa creeze o postare pe Facebook de pe tableta. Tastatura universala se poate conecta dintr-odata la trei dispozitive wireless Bluetooth, indiferent daca utilizatorul foloseste Windows, Mac sau Chrome OS, o tableta, un smartphone Android sau iOS.

Logitech_K480_3Logitech_K480_

“Nevoile de tastare au evoluat, utilizatorii folosind mai multe dispozitive si deseori, doua sau trei sisteme de operare diferite,” a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de periferice de computer in cadrul Logitech.“ Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 ii ajuta pe oameni sa lucreze, sa creeze sau sa comunice rapid si confortabil, indiferent de dispozitivul sau platforma utilizate.”

Utilizatorii pot tasta pe tastatura full-size ce dispune de un layout familiar si de toate tastele-scurtatura pe care acestia le folosesc in mod curent. Suportul stabil mentine telefonul sau tableta intr-un unghi convenabil pentru utilizator.

Logitech_K480_1

 

Pret si disponibilitate

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 va fi disponibil in Europa incepând cu luna septembrie 2014 la un pret recomandat de 49,99 Euro.

NEWARK, California – 5 septembrie 2014 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.