Huawei lanseaza phabletul Ascend Mate7, cu ecran de 6 inci


Huawei Ascend Mate7_Single_Gray Front Face Hand_Hi res           Huawei a lansat modelul Ascend Mate7, dotat cu ecran FHD de 6 inci, si corp subtire 7,9 mm, procesor octa-core si baterie de 4100 mAh.

Mai mult, datorita noii tehnologii de deblocare printr-o singura atingere cu ajutorul amprentei si a interfetei EMUI 3.0, Ascend Mate7 face mult mai usoara experienta de utilizare, pentru ca utilizatorii sa traiasca la maxim fiecare moment.

Ascend Mate7 este cel mai recent smartphone cu ecran mare lansat de Huawei si ilustreaza ambitiile mari ale companiei, situata pe locul trei in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri la nivel mondial.

Performanta inteligenta

 

Laudandu-se cu o configuratie octa-core, Ascend Mate7 are un procesor Huawei Kirin 925 inteligent, format din patru procesoare mari A15 1.8 GHz si patru procesoare mici A7 1.3 GHz, care sunt activate in diferite configuratii, in functie de energia pe care o aplicatie sau o functie o necesita, pentru a permite smartphone-ului sa isi gestioneze mai inteligent resursele.

Huawei Ascend Mate7_Group 1_Hi res

Ascend Mate7 economiseste pana la 50% din baterie, prin utilizarea in mod automat a unor nuclee mai mici, A7, pentru a folosi eficient energia in cazul aplicatiilor standard pe care consumatorii le folosesc cel putin 80% din timp si recurge la un nucleu A15, mai mare, in timpul solicitarii intensive, cum ar fi in cazul jocurilor. De asemenea, procesorul va activa automat nuclee suplimentare atunci cand detecteaza ca 85% din 95% din capacitatea de procesare a unui singur nucleu este utilizata.

 

Ascend Mate7 este probabil primul smartphone de 6 inci de pe piata, care permite accesul instant datorita amprentei printr-o singura atingere, pentru a pune capat efortului de a introduce parola. Aceasta tehnologie permite utilizatorilor sa deblocheze telefonul cu cel putin 80% mai repede decat dispozitivele care folosesc o optiune de recunoastere mai lenta.

Situat pe partea din spate a telefonului si masurand 9,16 mm x 9,16 mm, cititorul suporta memorarea a pana la 5 seturi diferite de amprente, care pot fi alocate atat modurilor normale, pentru proprietarul telefonului, cat si modurilor pentru utilizatori ocazionali, astfel incat un utilizator poate schimba oricand modurile, pentru a imbunatati securitatea fisierelor private, a aplicatiilor sau a informatiilor legate de plati.

Acest model are o rata mai mare, de 506 PPI, pentru a spori acuratetea cititorului chiar si cand este utilizat cu degetele umede sau in conditii de ploaie usoara, asa ca nu este nevoie de glisarea repetata pentru a putea debloca dispozitivul. Tehnologia ARM TrustZone stocheaza, de asemenea, datele criptate ale amprentei in procesor, utilizand SecureOS, pentru o mai buna protectie si impiedica accesul direct al tertelor parti.

Huawei Ascend Mate7_Group 3_Hi res

Dispunand de cea mai rapida conectivitate LTE, Cat6 si cu o viteza de descarcare de pana la 300 Mbps, Ascend Mate7 permite descarcarea filmelor HD in mai putin de 30 de secunde. Avand o baterie Li-Polymer de 4100 mAh, Ascend Mate7 a reusit sa integreze o baterie impresionanta intr-un corp subtire, pentru mai mult de doua zile de utilizare normala non-stop. Datorita tehnologiei de economisire a energiei, proprietara Huawei, Ascend Mate7 ofera trei moduri de economisire a energiei – economisirea normala, inteligenta si ultra economisirea de energie.

 

Stil si substanta

 

O aparitie rara printre smartphone-urile de aceasta dimensiune, Ascend Mate7 este produs din metal in proportie de peste 95% si are o structura interioara dintr-un aliaj de aluminiu puternic pentru reducerea caldurii. Subtire, de doar 7,9 mm si cu o greutate de 185 g, modelul are un spate ergonomic curbat, ce permite utilizarea mai usoara a telefonului cu o singura mana. Ascend Mate7 va fi disponibil in trei culori elegante: argintiu, negru si auriu.

Cu un ecran FHD in-cell LTPS, de 6 inci, care consuma mai putina energie si tehnologia JDI Nega-NEO, ce permite un raport impresionant al contrastului de 1500:1, Ascend Mate7 reda imagini incredibil de clare. Smartphone-ul are o camera principala care poate imortaliza mult mai bine fotografiile de la petrecerile unde lumina este scazuta si asta datorita celei de-a 4-a generatii de senzor Sony BSI, dar si a deschiderii f/2.0. In plus, camera frontala de 5MP dispune de un obiectiv de top non-sferic, cu o rezolutie mult mai buna si o distorsiune a imaginii mult mai mica.

 

Simplitate intuitiva

 

Ascend Mate7 vine cu EMUI 3.0, noua versiune a interfetei intuitive Huawei, care permite operarea mai usoara a telefonului cu o singura mana si care are un aspect nou al intregii interfete software. In plus, se adreseaza in mod intuitiv si activ nevoilor de zi cu zi, prin detalii vizuale practice si atragatoare de design, cum ar fi convergenta functiilor-cheie de apelare ale smartphone-ului, contactelor, mesajelor, acum fiind mult mai usor sa treci de la una la alta, cu o singura glisare orizontala.

 

Pretul de vanzare recomandat pentru Huawei Ascend Mate7 (2GB RAM si 16GB ROM) este de 499 de euro, in timp ce modelul premium Huawei Ascend Mate7 de 3GB RAM si 32GB ROM va costa 599 de euro. Telefonul va fi disponibil in mai mult de 30 de tari, inclusiv in China, Hong Kong, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta si Spania, incepand cu octombrie 2014, urmand sa fie comercializat ulterior si pe alte piete. Accesoriile incluse vor fi castile de anulare a zgomotului UltimoPower Active, care reduc zgomotul cu pana la 15-30 db si, disponibila pentru prima data, incarcarea bateriei interne in momentul in care este conectata la un alt smartphone si care poate permite doua ore de utilizare in timp ce este conectata la alte dispozitive, precum si o husa din piele, dar si un stand de incarcare care transforma smartphone-ul intr-o rama foto digitala.

Specificatiie complete al Huawei Ascend Mate 7 le gasiti aici

Berlin, Germania, 5 septembrie 2014 – Huawei

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.