NVIDIA Lanseaza noul bundle cu BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL


Borderlands_Pre-Sequel

Anumite modele de placi video GeForce GTX vor include jocul Borderlands®: The Pre-Sequel™

Incepand de astazi1, pasionatii de jocuri vor putea achizitiona o placa video NVIDIA® GeForce® GTX® TITAN, 780 Ti, 780, și 770 impreuna cu o copie gratuita a jocului Borderlands®: The Pre-Sequel™, urmatorul capitol al francizei Borderlands de la dezvoltatorii 2K si Gearbox Software.

 

Descopera povestea lui Handsome Jack, personajul negative din Borderlands 2. Actiunea din Borderlands: The Pre-Sequel are loc intre titlul initial, Borderlands si Borderlands 2, oferind gamerilor un nou stil de gaming.

“Utilizatorii care detin o placa video NVIDIA vor beneficia de o performanta si un nivel sporit al calitatii vizualurilor din jocul Borderlands: The Pre-Sequel. Printre efectele speciale sunt incluse impactul armelor asupra obiectelor din joc, explozii realistice si particule de gheata, dar si simularea fluidelor si a hainelor prezente in joc,” a declarat Randy Pitchford, CEO si presedinte Gearbox Software.

 

Datorita tehnologiei NVIDIA PhysX® utilizatorii se vor bucura de o simulare a mediului inconjurator mult mai realistica. Pentru a intelege mai multe despre efectele si atmosfera din noul joc, va invitam sa vizitati link-ul urmator: http://youtu.be/c9a4wr4I1hk

 

Borderlands: The Pre-Sequel este compatibil si cu tehnologia de transmisie a jocurilor de pe PC catre tableta sau dispozitivul portabil NVIDIA SHIELD. Gamerii vor putea in premiera sa se joace cu personajul Claptrap de oriunde din lume, folosind tehnologia NVIDIA Gamestream™.   Acestia vor putea sa realizeze transmiuni live si sa inregistreze momentele de gaming folosind tehnologia GeForce Shadowplay™

 

Borderlands: The Pre-Sequel va fi disponibil pe 14 octombrie, 2014 in America de Nord si pe 17 octombrie, 2014 la nivel international. Borderlands: The Pre-Sequel inca nu a primit rating din partea ESRB.

 

Bundle-ul GeForce GTX si Borderlands: The Pre-Sequel este disponibil incepand de astazi la parteneri locali precum: Altex, Cel.ro, eMAG, Evomag, Mediadot, PCGarage si Prostore ;. Pentru o lista complete de parteneri va invitam sa vizitati pagina: www.GeForce.com/GetBorderlands.

14 august, 2014, Santa Clara, CANVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.