NVIDIA lanseaza GTX 650 Ti BOOST – placa bazata pe arhitectura Kepler a fost proiectata pentru pasionatii de gaming cu buget redus


Stylize_GeForce_GTX_650_Ti_BOOST_2                  NVIDIA lanseaza noua placa GeForce GTX 650 Ti Boost, bazata pe arhitectura Kepler, pentru pasionatii de jocuri cu redus. Noul model GeForce foloseste 768 de nuclee NVIDIA CUDA, si va fi disponibil in variante de pret de 2GB si 1GB.

Oferind un spor de performanta de pana la 40% mai mare fata de modelul GeForce GTX 650 Ti GPU, GeForce GTX 650 Ti BOOST include functii care sunt disponibile in mod traditional pe modele mai scumpe. Aceste functii inlcud: support pentru tehnologia NVIDIA GPU BOOST si NVIDIA SLI.

Datorita memoriei de 192-bit si a cresterii de pana la 60% a latimii de banda, in comparatie cu modelul original, GeForce GTX 650 Ti BOOST GPU le va permite pasionatilor de jocuri sa ruleze la o rezolutie de 1080p cu setarile la maxim.

Prin intermediul tehnologiei NVIDIA PhysX – cea mai cunoscuta tehnologie de redare a elementelor fizice si efectelor in timp real, jocuri precum Hawken sau Planetside 2 vor arata mult mai bine.

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST, cu 2GB de memorie va fi disponibila de la partenerii NVIDIA, precum ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno 3D, MSI, Palit, PNY, Point of View, si Zotac. GTX 650 Ti BOOST, versiunea de 1GB va fi disponibila incepand cu luna Aprile.

Pentru mai multe informatii despre GPU-urile NVIDIA GeForce GTX va invitam sa vizitati pagina www.geforce.com. Pagina Flickr NVIDIA gazduieste imagini ale placii NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST si a intregii linii de produse bazate pe arhitectura Kepler.

SANTA CLARA, Calif.— 26 martie, 2013—NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.