Allview lanseaza smartphone-ul P6 Life


Allview_P6Life_2

Allview  lanseaza astazi smartphone-ul P6 Life. Noul device dual SIM este dotat cu ecran capacitiv OGS, display IPS de 5 inch, procesor Quad Core de 1,3 Ghz, doua camere foto, ofera conectivitate 3G si are preinstalat softul de navigatie Sygic.

 

Ecranul IPS de 5 inch ofera utilizatorilor suprafata ideala pentru a naviga pe internet, a purta corespondente pe email, a realiza notite si a citi si edita documente. Designul ergonomic, modern si slim, precum si materialele de calitate din care este construit capteaza atentia din prima clipa. Carcasa spate in culoarea cafeniu inchis sidefat este placuta la atingere si ii confera device-ului un rafinament special.Allview_P6Life

Smartphone-ul dispune de un procesor Quad Core de 1,3 Ghz, 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash. P6 Life ofera conectivitate 3G HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 si wi-fi.

Camera foto principala de 8MP cu Led Flash ofera functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR si fotografiere panoramica. In partea frontala a device-ului se afla o camera foto secundara de 2MP, utila pentru convorbiri video si realizarea de portrete reusite cu ajutorul functiei de infrumusetare faciala.

P6 Life este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

 

Smartphone-ul P6 Life poate fi achizitionat din magazinele partenere incepând din luna iunie 2014 la pretul de 849 lei.

Pentru mai multe detalii legate de P6 Life, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, http://www.allview.ro.

Brasov, 15 mai 2014 – Allview

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.