S-a deschis restaurantul Samurai – savoare autentic japoneza


IMG_20140711_201239S-a deschis restaurantul traditional japonez, Samurai, situat in Centrul Vechi, pe strada Selari, intr-un spatiu ce imbina simplitatea ambientala japoneza cu accente exotice. Deschiderea restaurantului a fost sarbatorita vineri seara de reprezentanti ai Ambasadei Japoniei la Bucuresti si de celebritati precum Andreea Marin, Laura Cosoi, Aylin, Anna Lesko si multi altii.

 

Experienta culinara

 

Bucataria japoneza, recunoscuta international ca una dintre cele mai sanatoase din lume, a fost recent inregistrata in Patrimoniul UNESCO. Restaurantul Samurai isi propune sa aduca gustul adevarat al Japoniei printr-un meniu care are la baza produse exclusive, aduse din Tara Soarelui Rasare.

 

Meniul contine o gama variata de sushi, iar printre noutati se remarca: „ramen” – supa japoneza a carei traditie recomanda sorbirea sa zgomotoasa pentru maxim de savoare si „okonomiyaki” – cunoscuta ca si „pizza japoneza”a fost inventata de nevestele din Hiroshima pe durata razboiului, avand ca ingredient principal varza. Pe langa acestea, nu lipsesc nici „yakisoba”, asa-zisele spaghetti japoneze si teppanyaki.DSC09335

 

Gustul autentic este lasat in grija celor doi Samurai ai bucatariei japoneze, Sushi Chef Suenaga si Ramen Chef Tanimura.

 

O vizita la Samurai

 

Restaurantul Samurai este situat pe trei nivele, fiecare dintre ele dedicate unui anumit specific. Japonia de alta data, cat si cea moderna, este regasita in ambianta si elementele folosite in designul interior.

 

DSC09052Samurai este singurul restaurant din Centrul Vechi care se adreseaza tuturor celor isi doresc sa interfereze cu bucataria si cultura japoneza si totodata adopta un stil de viata sanatos. Pe langa sarbatorile traditionale care vor deveni ocazia de a cunoaste indeaproape stilul japonez, restaurantul isi propune sa organizeze frecvent evenimente.

 

IMG_20140711_200722In viitorul apropiat se urmareste deschiderea unui lant de restaurante Samurai, atat in orasele mari din Romania, cat si in zona Europei de Est.

 

La deschiderea restaurantului au fost prezente si vedete precum: Andreea Marin, Laura Cosoi, Irina Cordureanu, Irina Mohora, Sonny Flame, Alessia, Iris, Maria Radu, Morris, Aylin, Mateo Monica Colceriu, Mircea N. Stoian, Tavi Clonda.

 

Oaspetii au fost intampinati la intrarea in restaurant de doi samurai, imbracati in vesminte specifice. Ambianta muzicala exotica a fost oferita de Anna Lesko.

Bucuresti, 14 iulie 2014 – Restaurant Samurai

 

One response to “S-a deschis restaurantul Samurai – savoare autentic japoneza

  1. Pingback: La Samurai din nou – bucatarie japoneza delicioasa in mijlocul Bucurestiului | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.