Allview lanseaza Viva i10G, tableta cu procesor Intel® Atom™ Quad Core si conexiune 3G


Allview Viva i10G             Allview lanseaza astazi tableta PC Viva i10G. Aceasta se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezolutie de 2048×1536 px, conectivitatea 3G integrata si procesorul Intel® Atom™Z3735D Quad Core cu frecventa de 1,83 GHz, fiind companionul perfect atat pentru mediul business, cat si pentru cel familial.

Prin lansarea tabletei Viva i10G, gama noastra de produse devine si mai performanta. Integrarea procesorului Intel® Atomin device-urile mobile Allview nu mai este o noutate, acest pas fiind facut acum aproape un an de zile. Astazi insa, trecem la un nou nivel si prezentam o tableta PC care integreaza un procesor Intel® AtomQuad Core, din dorinta companiei de a oferi acces la produse performante oricarui consumator de tehnologie mobila.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.Allview Viva i10G (2)

Viva i10G reprezinta o imbinare perfecta de tehnologii avansate. Pentru imagini de o claritate exceptionala si culori reale, patrunzatoare, tableta beneficiaza de un spectaculos display IPS de 9.7”, cu rezolutia impresionanta de 2048×1536 pixeli. Device-ul include puternicul procesor Intel® Atom™Z3735D Quad Core cu frecventa de 1,83 GHz si arhitectura pe 64 de biti, performant si eficient din punct de vedere energetic si dispune de memorie RAM de 2 GB si Flash de 16 GB, extensibila cu 64 GB printr-un card micro SD.

Tableta este potrivita atat in calatorii, cat si in activitatile de business sau acasa. Conexiunea 3G HSPA+ integrata asigura accesul la internet de oriunde, iar Bluetooth-ul incorporat ofera posibilitatea conectarii la diverse accesorii sau dispozitive periferice utile. Viva i10G dispune de 2 camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP, care faciliteaza realizarea de fotografii, filmari in format HD si convorbiri video.Allview Viva i10G (1)

Pentru o precizie mai buna a localizarii, tableta utilizeaza atat sistemul de navigatie american GPS, cat si pe cel rusesc, Glonass (Globalnaia Navigationnaia Sputnikovaia Sistema). Device-ul are preinstalata aplicatia Sygic care poate fi testata gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigatie nu necesita conexiune la internet si ofera o interfata moderna, intuitiva si usor de utilizat.

Tableta PC Viva i10G este disponibila de astazi pe baza de precomanda la pretul de 999 lei. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati pagina de prezentare a produsului de pe website-ul producatorului, www.allview.ro.

Brasov, 02 iulie 2014 – Allview Mobile Romania

 

One response to “Allview lanseaza Viva i10G, tableta cu procesor Intel® Atom™ Quad Core si conexiune 3G

  1. Pingback: Tableta Quad Core cu display spectaculos, si procesor Intel ,Viva i 10G de la Allview la teste – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.